Palliones fortid og fremtid

Hej venner, velkommen til min blog!
Mit navn er ikke Pallione, men det er ikke så lang derfra, jeg har valgt at bruge dette alias da der vil stå nogle meget personlige ting på min blog, som jeg ikke er interesseret i at alle mennesker (hovedsageligt mine venner og familie) kan knytte til mig og min person.
Når det er sagt er jeg en pige på 19 år, der bor hjemme sammen med familien, jeg er lige blevet student og går nu på en teknisk skole som teknisk designer. Jeg er et meget kreativt menneske som elsker at tegne, male, fotografere og spille musik.I min fritid hænger jeg ud sammen med vennerne og hygger hos familien.
Grunden til jeg har oprettet denne blog er at jeg har haft en meget forvirrende periode som ung, jeg har selv brugt Cyberhuset for at prøve at få svar på mine spørgsmål og hjælp til at klare mine problemer, så jeg er her primært for at fortælle om mig og min personlige udvikling, samt hvor jeg er nået til den dag i dag.
Jeg håber i vil læse med.
K.h Pallione :)

Seneste indlæg

Skrevet for 1 år siden

Hej alle sammen.
Efterhånden tror jeg at i er blevet vant til at vente lidt for længe på mine indlæg. Det var egentlig meningen at dette skulle have været udgivet i går, men der var det endnu ikke færdigt.
Jeg håber i forsat vil læse med og ikke har mistet tråden i mellemtiden.
Og nu i gang med historien

De næste mange nætter græd jeg mig selv i søvn...

528
Skrevet for 1 år siden

Hej igen alle sammen. 

Okay.. Dette indlæg kom ikke en uge efter det sidste, jeg er dog glad for at se hvor mange mennesker der liker fra tid til anden, selv mine ældste indlæg får stadig likes i ny og næ – det varmer, det er som sagt ikke særlig nemt at fortælle om alle disse ting.

Og nu i gang med historien. Efter min oplevelse med C, blev...

716
Skrevet for 2 år siden

I må undskylde at jeg har været så meget væk fra bloggen. Som jeg skrev i mit sidste indlæg har jeg gået igennem nogle ting det seneste stykke tid som ikke har været så nemme.
Det er egentlig ikke en undskyldning for jeg holder virkelig meget af at dele mit liv med jer.
Da jeg startede med at skrive denne blog, for længe siden efterhånden, havde jeg forventet at...

884
Skrevet for 2 år siden

Halløj alle i dejlige mennesker.

 

Først og fremmest vil jeg gerne sige undskyld fordi jeg ikke har skrevet nogen indlæg i det sidste lange stykke tid, men det skyldes primært to ting. Jeg har været nede med stress flere gange siden mit seneste indlæg – og jo jeg ved godt stress ikke er noget at spøge med, så derfor har det været vigtigt for...

959
Skrevet for 2 år siden

Hej gutterne 

Så er jeg tilbage på bloggen der er gået længe siden mit sidste blogindlæg og det undskylder jeg, men nu er jeg her igen og jeg lover at mit næste indlæg vil være online inden alt for længe. 

I den første del af 1.G prøvede jeg at holde mig oven vande. Jeg var så tæt på at smide min afhængighed i sommerferien og ville for alt i verden ikke ødelægge...

986
Skrevet for 3 år siden

Hej venner.

Først vil jeg starte med at undskylde fordi jeg har været så pokkers længe om at skrive dette indlæg. Det er ikke med min gode vilje, men jeg må ærligt indrømme at jeg desværre ikke har tænkt så meget på bloggen det sidste stykke tid. Der er sket en masse ting på det seneste som har gjort at jeg har været en smule ukoncentreret og det beklager jeg. 
Læn jer godt...

1055
Skrevet for 3 år siden

En ny begyndelse? 

 Hej gutter og gutinder! Igen mange tak til alle jer der kommenterede eller likede mit sidste indslag. Det begynder måske at lyde lidt klichéagtige men det er vigtigt for mig at vise min taknemlighed, også til dem af jer der vælger at læse indlæggene men ikke kommenterer eller like. Det her er min livshistorie og jeg bruger denne blog både som en måde at udtrykke mig...

1041
Skrevet for 3 år siden

Forretning og fortvivlelse.

Hey venner i dag er det tid til en genforening med J. Hvis i har læst mit sidste indlæg vil i vide præcis hvem jeg snakker om, hvis ikke så læs det :)

Sidste gang fortalte jeg om min ubehagelige episode foran webcamet, og for hver gang vi snakkede sammen blev han mere og mere vild i varmen. Men det var jo egentlig heller ikke så...

1146
Skrevet for 3 år siden

Hej!  Dette er historien om ham - J, Et menneske af hankøn som har betydet utrolig meget for mig gennem de sværeste perioder i mit liv.

Dette indlæg har været en meget svær opgave for mig skrive. Jeg har indrømmet en masse ting den seneste tid over for jer og over for mig selv. Jeg har delt mit liv, og mine hemmeligheder, min skyld og min skam. Ingen af mine indlæg her...

1162
Skrevet for 3 år siden

Moral og etik – hvad er det?

Hej igen i dejlige mennesker!
Først vil jeg lige sige tak til jer der kommenterer eller ”synes godt” om min blog, det betyder meget.
Det er virkelig ikke nemt at udlevere sig selv på denne måde, jeg havde regnet med at det havde været en langt nemmere proces at skrive en blog om mit liv. Derfor har jeg også den største...

1063

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program