Q og mit næste offer.

blogindlæg

Q og mit næste offer.

Skrevet af
Patricia
Oprettet 7 år 11 måneder siden

Hej venner.

Først vil jeg starte med at undskylde fordi jeg har været så pokkers længe om at skrive dette indlæg. Det er ikke med min gode vilje, men jeg må ærligt indrømme at jeg desværre ikke har tænkt så meget på bloggen det sidste stykke tid. Der er sket en masse ting på det seneste som har gjort at jeg har været en smule ukoncentreret og det beklager jeg. 
Læn jer godt tilbage for det er endnu engang blevet historie-tid. God læselyst.

Jeg startede efter sommerferien i 1.g, på et gymnasium jeg virkelig ikke havde lyst til at gå på. De fleste piger havde blonde extentions og en ”smule” for meget pudder i hovedet, jeg passede mildest talt ikke ind overhovedet. Alligevel lykkedes det mig faktisk at få venner på gymnasiet. Rigtige venner.  Jeg kom godt ud af det med tre personer i klassen næsten med det samme. C, R og K. Disse tre mennesker blev en virkelig vigtig del af min skolegang igennem de næste tre år.
Men det er måske vigtigt at jeg lige fortæller jer hvad der skete i løbet af sommerferien inden jeg fortæller om første skoledag.
I sommerferien, som denne gang føltes ufattelig lang, var der sket en del ting, og til at starte med gik det okay, jeg forsøgte ikke at manipulere folk, jeg prøvede ikke at såre nogle og havde det egentlig fint, men hold op hvor var jeg ensom. Jeg mødte en fyr, vi kan kalde ham Q (fordi Q er et virkelig underligt bogstav). Q blev hurtigt forelsket i mig og jeg var klar til at prøve kærligheden igen, men jeg var bange for at jeg ville såre ham ligesom jeg havde såret min sidste kæreste, derfor blev vi hurtigt enige om at vi skulle have et åbent forhold. Vi måtte se hvem vi ville og have sex med hvem vi ville og det fungerede meget godt, vi elskede hinanden og ja det fungerede, jeg følte mig ikke længere så ensom som jeg før havde gjort og det hjalp mig meget. Forholdet varede overraskende længe faktisk, lige indtil han blev nødt til at flytte fra Sjælland fordi han ikke kunne opføre sig ordentligt og vi derfor havde svært ved at holde kontakten, eller jeg troede det var derfor.
Jeg brugte en del af min sommer sammen med ham og havde det dejligt da jeg begyndte i 1.g var jeg fyldt med selvtillid og havde det godt med at jeg havde klaret mig selv, modstået fristelsen til at såre folk, til at cutte og alt sammen på egen hånd, jeg behøvede ikke J, jeg kunne alt.
Selvfølgelig kunne jeg ikke det, jeg var i princippet slet ikke rask men jeg følte mig rask.
Jeg var ikke rask, og det kan jeg se den dag i dag, men det kunne jeg absolut ikke den gang. I dag er jeg klar over at bare fordi jeg havde formået at afskære alle tænkelige måder at opnå selvtilfredsstillelse på, var jeg slet ikke i kontrol over min afhængelighed. Man kan sammenligne det med en stofmisbruger der sidder i isolation. Misbrugeren er stadig afhængig men har ingen mulighed for at få sit stof, sådan var realiteten, men jeg var for blind til at se sandheden samt de konsekvenser der fulgte med.
Efter en rum tid hvor alt gik godt, blev min verden vendt på hovedet. Min dejlige kæreste slog op med mig. Efter at være blevet politianmeldt for at have stjålet en båd sammen med to af hans venner, ville hans mor ikke længere havde ham boende i huset, han blev smidt på bosted, og vores forhold var bedre end nogensinde, han boede alene og havde ingen irriterende mor der skulle bestemme. Det hele gik fint indtil han heller ikke måtte bo der længere og blev sendt hjem til sin far i Jylland. Okay, nu døde forholdet langsomt, men vi prøvede at opretholde det. Eller jeg gjorde, jeg kunne jo godt lide ham og muligheden for snart at være alene igen skræmte mig. Vi havde aftalt at han skulle tage til Sjælland for at mødes med mig, så vi kunne have en hyggelig kæreste weekend sammen, men han kom aldrig. Dagen inden vi skulle mødes ringede han mig op og sagde at han altså havde fundet sig en anden tøs som han hellere så sig selv med. Okay, brændt af en dag inden jeg kunne redde forholdet. Fuck.
Nå, ja sådan er livet. Efter at have været alene i et stykke tid prøvede jeg at kontakte J, som jeg overhovedet ikke havde kontaktet på noget tidspunkt og nu var jeg allerede et halvt år inde i 1.g.
Han troede at jeg var død, jeg havde skræmt ham noget så grusomt. Og der gik det op for mig at jeg havde fundet mit næste offer.

 

I mit næste indlæg vil i møde en forandret mig. 
Hvis i synes jeg var selvisk før, så bare vent. 

Tak fordi i læste med, jeg håber i vil læse med næste gang også. 

Kh. Pallione

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program