Kræft gjorde mig syg.

forumspørgsmål

Kræft gjorde mig syg.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 7 måneder siden

 

Hej.
Jeg vil gerne fortælle min historie, hvordan tror i det er for mig at veje det samme som en 10 årig fordi jeg ikke kan spise, fordi det skyldes en fysisk sygdom. Hvordan tror i det er at have smerter i sin krop hverdag. Man skal tage piller. Man har rigtig mange indlæggelser bag sig. Fordi man har kræft, man ved at man kan dø af det. Inden jeg fik det for 2 år siden. Var jeg glad. Jeg elsket livet, alt gjorde mig så lykkelig. Men det er mig hvor det ender op med at jeg skal have kræft. Da jeg fik de at vide for første gang. Hvor de sagde Kathrine nu skal du høre her. Du har kræft, Det ser ikke særlg slemt ud, Så du skal bare prøve og tage noget medicin for det, så kan vi se om det hjælper. Jeg fik et chok for livet. Jeg har levet et totalt alm pigeliv med masser af sport. Fodbold & Håndbold. Men pludselig kunne jeg ikke mere blev for træt, havde smerter. Det var noget jeg gik op i. Det blev værre og værre og nu er det i hele kroppen.  Pludselig fik jeg det så dårligt at jeg røg på hospitalet og så er det dem der har styret det hele tiden. Jeg skal snart opereres, Men de er ikke sikker på at det ville kunne gøre sådan at jeg blev rask. På den anden sider håber jeg at jeg dør snart isted for at leve i en kræftsyg verden. For jeg ved allerede at jeg dør, hvis jeg ikke snart bliver rask. Jeg synes selv at jeg er alt for ung til at dø. Det her er ikke rimlig for mig
Medvenlighilsen Kathrine.

Kommentarer

Hej Kathrine

Det er så uretfærdigt at børn og unge kan få alvorlige sygdomme som kræft. Jeg synes, at det er rigtig synd for dig, at du skal være syg, have smerter, have svært ved at spise, ligge på hospitalet og opereres. Jeg synes, at det er rigtig godt, at du skriver her og jeg håber at det kan hjælpe dig at dele dine tanker med andre.

Kan du snakke med din familie og dine veninder om hvordan du har det?

Mange hilsner og tanker Karina

62

Kære Kathrine.

Når jeg læser det her du har skrevet, bliver jeg rigtig ked af det. Fordi du er alt for ung til at have det sådan. Jeg kan godt forstå du spørg. Hvorfor mig? der er ingen forklaringer på det. Det er synd når du har elsket livet, dyrket sport og haft et alm liv. Jeg vil håbe du bliver rask for det fortjener du mega meget, til at kunne leve videre og få et godt liv.

Jeg håber du snakker med nogen om det, ellers kan du logge ind på chatten her på cyberhus, og snakke med en voksne om dine tanker som ikke kender dig. De har åbent for Mandag-Torsdag 14-19. De vil rigtig gerne lytte på dig.

Jeg håber så meget godt for dig fremover.

Smil Fra Felicia

64

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program