At komme ud med sine tanker.

forumspørgsmål

At komme ud med sine tanker.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 7 måneder siden

 

Jeg vil kun ud med alle mine tanker!
Havde en totalt hyggelig weekend, ved en veninde i Jylland. Mine forældre kom og hentede mig tidligt, fordi vi skulle til forældre samtaler nede på efterskolen, fuck det gik dårligt jeg er godt nok skuffet over lærernes kommentar og specielt den med at jeg næsten ikke siger noget, jeg synes at jeg endelig var begyndt at sige noget, så for man det modsatte af vide, ligesom min karakter er rykket så meget ned siden jeg gik i en normal folkeskole, i 7 klasse. Jeg er så skuffet over mig selv.
Jeg frygtet at se mine forældre, fordi så ville det nok blive af h til. Min mor forstår mig slet ikke, og jeg havde slet ikke lyst til at se dem, fordi der var jo nok en grund til jeg ikke har været hjemme i 2 uger nu . Masser af snak, men jeg ved godt hvad du tænkte du synes jeg er blevet mærkelig, du synes jeg har nogen mærkelig grundlag til mine ting, og du synes det er mærkeligt at jeg ikke gider holde fødselsdag for nogen osv. 
Prøv og forstå at jeg er stemplet ude af din familie, fordi jeg har forsøgt selvmord, og du kan ligeså godt selv sige det, at det er jeg jo også af dig, Men du bliver sikkert bare nød til at vise at du holder af mig fordi jeg er din datter. 
Ligesom du valgte at jeg ikke måtte komme hjem i 9 klasse, så er jeg jo ikke noget værd for dig? Det føltes også som om at K er mere væd end jeg er, jeg betyder ingen ting for noget. Så bare glem mig og lade mig være. Lige siden  i tog hjem, hvor du blev sur over jeg ikke sagde farvel. Har jeg grædt og grædt. Jeg kunne ikke engang sige farvel til jeg, fordi jeg havde tårer i øjnene, og jeg ville bare et sted hen, hvor jeg kunne låse mig inden og græde. Jeg er for svag til det her liv, hver dag der går lige i øjeblikket, så vil jeg så gerne være død. Hver gang jeg skal sove, håber jeg på ikke at vågne om igen, for så kunne det da være at jeg døde en naturlig død, isted for jeg selv skulle gøre det. Så ville folk nok mere få forståelse for det. Ingen vil savne mig, for jeg er jo ikke noget for andre mennesker, jeg lever ikke engang mere, jeg er død indeni, men hvordan kan min krop overhovedet leve?. Jeg vil dø, sove for altid det er min største ønske og det ønsker jeg mig i fødselsgave. Og nej det er ikke for tidligt at sige at man gerne vil dø, bare begrund af man kun er 15 år. Har bare allermest lyst til at opgive det hele nu, jeg gider ikke mere.
Ligesom så min far skulle til K i weekenden, og der var jeg. Men han gad ikke en gang se sin egen datter, ham betyder jeg heller ikke noget for mere. Han ville hellere hjem end at se mig. Fuck der blev jeg også bare ked af det.
Jeg har bare grædt så mange gange i dag, og jeg plejer næsten aldrig at græde.
Husk Felicia døden venter på dig, den lille smerte fuld død. Venter kun på dig. Den vil gerne have dig med, du har allerede givet den dine følelser du har indeni, for de er døde.  men nu mangler du kun at give  din krop Felicia.  

Smil Fra Felicia.

Kommentarer

Hej Felicia

Jeg er glad for at du vælger at sætte ord på dine tanker og dele dem alle os der kigger med. Jeg tror ofte det kan gøre tunge tanker lettere når man deler dem med andre som du har valgt at gøre.

Du skriver at døden venter på dig Felicia. Jeg synes du skal lade døden vente, og gribe det liv der er lige nu. Livet venter ikke....det kører lige nu. Måske er dit liv et liv der lige nu gør ondt og virker uoverskuligt, men det betyder ikke det behøver at fortsætte sådan.

Jeg synes du skal give livet og de mennesker omkring dig der gerne vil hjælpe en chance. Når livet gør så ondt som du beskriver, kan det være en lang og hård kamp. En kamp der kan bringe skuffelser og nederlag, men også en kamp der kan vindes.

Grib livet og kæmp for det. Du behøver ikke kæmpe alene. Brug de voksne omkring dig. De kan hjælpe dig med at kæmpe, hvis du lader dem. 

DeBedsteHilsner

Niels-Christian 

 

614

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program