Drømmer hver nat om hende....

forumspørgsmål

Drømmer hver nat om hende....

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 9 måneder siden

Hej.

Håber i kan hjælpe mig lidt med hvad jeg skal gøre :S

Jeg er en dreng på 16 år. Der elsker en pige sindsygt højt.

For et par måneder siden, mødte jeg denne her pige, Vi havde det vildt dejligt sammen. Vi lavede alt det der kæreste pjat. Men så en dag fortalte hun at hun ikke var klar/god til forhold, (fair nok). Og derefter kontaktede hun mig ikke mere. En uge eller to efter gik jeg over til hende i skolen og spurgte om hun var sur på mig eller noget?. Nej det var hun ikke. Men Hver nat drømmer jeg om hende, Det første jeg tænker er på når jeg vågner er hende. Kort sagt hun er i mine tanker hele tiden. I skolen begyndte det at gå virkelig dårligt. fordi jeg var nedtrygt over at havde mistet hende. Så jeg fortalte hende hvad jeg følte osv. Men hun sagde hun også elskede mig, men at hun simpelthen ikke kunne noget. Jeg sætter selvfølgelig stort "????" Men Senere får jeg af vide at hendes far har smadret hende ind i forskellige ting osv. så hun havde sår/ar på armen.  Så jeg lod hende lidt være igen fordi hun havde nok lige brug for at havde styr på det der hjemme først. Men så en fredag møder jeg hende i byen, jeg står og snakker med hende og hendes veninder lidt. Men lidt efter går jeg ud til min knallert og begynder at tude. Fatter ikke hva denne pige gør ved mig. Har ikke kunnet tude siden min mor døde for 2 år siden :S.... Hun kommer ud og spørger hva der er galt. Hun gir mig et kram og jeg siger at jeg ikke kan lade være med at holde af hende, Men det vil hun ikke ha siger hun.... :S..

Ved virkelig ikke hva denne pige gør ved mig, Kan intet når det angår hende, Føler mig som en lille fortabt dreng. Sværger, Hun er den eneste der har fået mig til at tude i mange år ;(.. Sover ikke før kl 3 hvernat, Spiser ikke, og min skole fucker total ;S..

Godt Være det lyder sindsygt men denne pige er simpelthen alt værd..

Vil gerne vide om i "tror" man stadig har en chance hos hende?? eller om man bare skal prøve at komme vidre? eller hva?

 

Hilsen: Den Anonyme Dreng

Kommentarer

Hej Anonym Dreng.

Det første jeg tænker, når jeg læser dit indlæg er hvor er det dog synd for jer begge to. Det er en ting der rør mig meget, og det er jeg tror hende pigen ikke har det så godt, der hjemme og det påvirker hende nok rigtig meget. Så meget at hun ikke vil lukke nogen ind, i hendes liv. Selvom hun nok også holder rigtig meet af dig. Så er det andet for en for stor ting for hende. Det skal hun lige have på plads først. Derfor synes jeg du skal tage fat i en voksne som i begge kender, og sige at du er bekymret for hende for hun har seriøst brug for hjælp. For når man har det dårligt på en eller anden måde, lukker man bare folk ude.

Jeg tror på at du har en chance for at få hende, hun skal bare lige blive klartil et forhold, og have styr på det som gør ondt indeni hende.  Jeg kan godt forstå at du på en måde føler dig magtsløs over det,fordi du ikke kan finde ud af hvad du skal gøre. 

Jeg synes du skal prøve og tage fat i en ven eller noget fra din familie eller lærer og fortælle hvordan du har det, hvis du synes det er svært kan du vise det du har skrevet herinden. Så kunne i fx tale ud for det. For du skal ikke gå¨rundt og have det så dårligt at du ikke kan skolen, og ikke kan spise og sove. Eller kan du prøve og ringe til børnetelefonen 116111 de kan også hjælpe dig det er et anonymt sted hvor du kan tale med en voksne. Mandag-Torsdag 12-21 Fredag 12-19. Hvis du bedre kan lide at skrive ka du logge på chatten her Mandag-Torsdag 14-19, så kunne du fx bare spørge om de ikke vil læse dit indlæg herinden. Hvis du synes det er for svært at kunne komme igang. De er også gode til at lytte og komme med nogen gode råd.

Håber det bedste for dig, og håber du for styr på det hele.

Smil Fra Felicia.

145

Hey :P

Felicia hun har styr på det der med kærlighed..

hvis det ikk var for hende var stadig single :D

Men Prøv at log på chatten her :P

Det lyder som om at de har styr på sådan noget :)

Super Duper Hyper / Happy hilsner Fra Mågen :P

152

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program