Velkommen til Herlev Kommunes digitale ungerådgivning

Til unge i Herlev.... anonymt selvfølgelig!

Herlev

Brevkasse

Hash, hjælp tror jeg??

Siden jeg var 14 har jeg røget hash og prøvet forskellige stoffer. Jeg tager ikke særlig tit stoffer men jeg ryger næsten hver dag. Vil ikke sige det har været et problem, fordi jeg altid har kunne følge med i skolen. Jeg har aldrig brugt stoffer fordi jeg har det dårligt. Har nok altid været...

Ungerådgiver fra herlev kommune har svaret på dette spørgsmål
0

Har det svært

Hej 

Jeg er lige startet i 1.g og det fungerer slet ikke. Den første uge var virkelig fantastisk, men nu er det bare noget lort. 

Jeg havde det virkelig svært i folkeskolen. Jeg var udenfor fra 6 til 9 klasse, blev mobbet og alt mulig andet lort. Sidste år var jeg på efterskole og...

Ungerådgiver fra herlev kommune har svaret på dette spørgsmål
0

Gravid og p-piller

Hej

Hvad chancen er for at man er blevet gravid, hvis man har haft ubeskyttet sex, hvor drengen ikke kom oppe i en, men trak ud i god tid? Kan man så stadig godt blive gravid. 

Vil også gerne...

Ungerådgiver fra herlev kommune har svaret på dette spørgsmål
0

Brug for nogen og tale med?

Her på Herlevs digitale rådgivning kan du skrive 1-til-1 med en voksen rådgiver, fra Herlev Kommune. Vi er her for at lytte til dig - og vi vil gøre vores allerbedste for at hjælpe dig. Der er ikke noget, der er for stort, for småt for kedeligt eller pinligt hos os. 

Vi er alle professionelle ungerådgivere med stor erfaring, som ved hvor man kan få hjælp i dit lokale område. Når skriver til os får du fat i en rådgiver, fra Herlev, og du er selvfølgelig anonym.

Du kan også chatte med rådgiverne på cyberhus.dk- her sidder mange erfarne rådgiver som chatter og vejlederunge i hele landet. 

Find hjælp nær dig

Er du ung og har brug for rådgivning, vejledning, information eller støtte, så er der masser af muligheder at finde her. 

Seneste blogindlæg

 · 3 uger siden
Hvis du har Snapchat, kender du nok MyAI, som er en af Snapchats' nye funktioner. MyAI er, som den selv beskriver, din nye virtuelle ven. Men er den nu også det? Hvad kan man bruge den til, og hvad...
90
 · 5 måneder siden
"Må man godt tage screenshot af beskeder og snapchats og sende videre til fx ens veninde, hvor den man tager screenshots af ikke ved, at man sender dem videre?"  Sådan spørger en ung i vores...
325

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program