Pik

brevkassespørgsmål

Pik

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 3 måneder 1 uge siden

Hej min forhud på piken begynder at bliver stor altså ved ikk om det godt men jeg plejede og spille pik tror dey derfor

Svar: 

Hey Anonym

Som jeg forstår det du skriver, så er din firhud begyndt at vokse, og du er nu usikker på hvorfor. Jeg er ikke helt sikker på, om du mener at du får mere firhud end du plejer, eller om din firhud er hævet? 

Når jeg ser at du er 13 år, så tænker jeg at du er lige præcis i den alder, hvor pikken begynder at vokse, så måske er det bare det du oplever. Pikken vokser lige meget om man onanerer eller ikke onanerer, og det har heller ingen betydning, hvor meget man onanerer. Det er helt almindeligt at man får mere firhud, når pikken vokser, så jeg er ret sikker på at det du oplever er helt almindeligt. 

Hvis du oplever at din forhud er hævet, og den gør ondt, eller hvis du har svært ved at onanere på grund af din forhud, så kan det godt være du skal overveje at ringe til din læge og få det tjekket. Hvis man onanerer virkelig meget, eller meget hårdt kan man godt blive lidt øm omkring pikken og forhuden, men det vil normalt gå væk efter en dag eller to, hvis pikken får fred og ro. 

Du nævner ikke selv at det går ondt, eller at du ikke kan onanere, så jeg tænker bare du oplever at din pik udvikler sig, som den helt naturligt skal. Når kroppen udvikler sig, vokser nogle dele hurtigere end andre. Sådan er det også med pikken. Det er meget normalt at man får større forhud, og at resten af pikken så følger med lidt senere. 

Så hvis du kan onanere uden besvær, hvis du altså har lyst til at onanere,  og du ikke har ondt i forhuden, så giv det lidt tid. Jeg tænker alt er som det skal være. 

Mange hilsner Lasse

Lasses billede
Lasse fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program