Aldersforskel

brevkassespørgsmål

Aldersforskel

brevkassespørgsmål af
Sheila
18 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Kære brevkasse.

Jeg er forelsket i en ældre fyr. Jeg er 18 år han er 42. Jeg har været sammen med ham nogle gange. Hans børn, som er på min alder, har fundet ud af det og nu vil han ikke ses med mig mere. Jeg kan ikke leve uden ham, så hellere dø.

 

Sheila

Svar: 

Kære Sheila.


Tak for dit spørgsmål. Kan sagtens sætte mig ind i dit problem. Du skriver ikke noget om, din ven er gift eller på anden vis lever sammen med hans børn mor. Det vil jo komplicere det yderlig tænker jeg. Lad mig først og fremmest sige, at det jo rent lovgivningsmæssigt ikke er noget i vejen for, at I er sammen. Moralsk kan I sådan set være ligeglade med hvad andre tænker. Spørgsmålet er, om du kan matche hans kærlighed til sine børn og familie.

Forelskelse er en rar følelse som vi alle søger efter. Nogen gange går det bare let og vi finder den eneste ene først gang. Andre gange må vi eksperimentere, få et par nederlag og først senere i livet finder vi den rette. 

Du kan jo stille dig selv et par spørgsmål, som kan afhjælpe med at finde op og ned i din situation.

Er det fordi drengene på min egen alder er umodne, at jeg er tiltrukket af en ældre mand? De andre unge på din alder modnes måske meget de kommende år. 

Selv om jeg er forelsket i ham, så skal jeg være sikker på det også kan holde resten af livet, kan forholdet det? Når du engang er blevet moden til at få børn, hvor gammel vil deres far så være? Når de bliver teens? Når de skal giftes, så er han måske +60 år? 

Du kan også overveje på hvad det egentlig er han vil med dig. Sikkert fortæller han at han holder af dig, men nok til at han vil bryde med sine børn? Måske har du været et – for ham – super lækkert forhold men nu hvor alvoren banker på, så er det måske ikke så sjovt længere. 

Hvis alt ovenstående er noget du kan ignorere, så er der jo noget at kæmpe for.

Hvis det viser sig, at forholdet ikke kan holde, så er jeg sikker på du kommer godt ud på den anden side. Det bliver hårdt og kan være megahårdt i en periode. Du skal finde nogle mennesker omkring dig, som kan være din støtte 24/7. Du vil få brug for nogen at læne dig op ad, i den tid hvor du har allermest brug for det. Du kan også skrive med vores chat, se hvordan her på siden.

Alt mulig held og lykke med den kommende tid Sheila ☺

 

Kh ”Brevkasseredaktøren”

aabenraajohns billede
Brevkasseredaktøren fra Aabenraa har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program