Aabenraa chatten
Aabenraa chatten
Chat for unge i Aabenraa

Chat anonymt og sikkert med lokale ungerådgivere fra Aabenraa kommune

Aabenraa

 

Chat med en rådgiver fra Aabenraa

I Aabenraa chatten sidder kommunens lokale ungekonsulenter/ungerådgiver, som kender Aabenraa og omegn, og som gerne vil lytte til dig.

Du kan gå ind i chatten, når skiltet er grønt.

Hvis vores chat ikke er åben, kan du altid søge hjælp på Cyberhus´ egen chat. Her sidder frivillige rådgiver klar til at lytte til dine problemer, svare på spørgsmål og hjælpe dig.

Brevkasse

Min lærer

Min lærer tog min mobil i min taske fordi jeg ikke havde afleveret den. Jeg ved godt der er en regel om at vi skal aflevere men derfor må hun vel ikke tage den i min taske uden at få lov eller hvad????

aabenraajohns billede Brevkasseredaktøren fra Aabenraa har svaret på dette spørgsmål
0

Snus

vil gerne prøv snus fordi min ven har prøvet og han siger det er godt men jeg er os lidt bange for og bliv afhændig og om man får kræft i munen for det har min mor sagt så jeg ved ikke hvad jeg skal gør. 

aabenraajohns billede Brevkasseredaktøren fra Aabenraa har svaret på dette spørgsmål
0

Skole i morgen!

Hej

Jeg er en pige på 13 år og det er ret svært for mig at gå i skole. Jeg kommer altid i konflik med andre og lærerene bliver altid sure på mig. Det er en ond cirkel og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre. Mine forældre bliver også sure på mig. Jeg tror ikke andre kan lide mig og føler mig...

aabenraajohns billede Brevkasseredaktøren fra Aabenraa har svaret på dette spørgsmål
0

Find hjælp i Aabenraa og omegn

Her kan du se nogle af de andre rådgivninger i din kommune.

Seneste blogindlæg

 · 4 måneder siden
...så er du bestemt ikke alene! 😲Mange børn og unge oplever at blive banned på TikTok uden at forstå hvorfor - og det er helt vildt frustrerende! Derfor har vi lavet det her blogindlæg, hvor du kan...
296
 · 4 måneder siden
Forestil dig, at du sidder og ser en InstagramLIVE og pludselig sker der et seksuelt overgreb på en mindreårig i videoen 😨 Du vil gerne anmelde overgrebet til politiet og vil derfor skaffe nogle...
266

Forskellige chats på cyberhus:

Hvis Aabenraa ikke er din kommune, kan du se her hvilke øvrige kommuner der har chat på cyberhus.

Hvis du gerne vil bruge gruppechat, henviser vi til gruppechat.dk, som er en anden af vores rådgivninger.

På denne side møder du rådgivere, der er ansat i Aabenraa kommune. Du er stadig anonym, og alle rådgiverne er blevet undervist af Cyberhus' rådgivningsteam. Kommunen kan dog selv vælge om de rådgiver på andre måder end vi gør på resten af cyberhus. 

Ønsker du at klage?

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program