Sex

brevkassespørgsmål

Sex

brevkassespørgsmål af
mette
12 år
Oprettet 7 år 2 måneder siden

Hvad skal jeg gøre mine venner (som er drngen)de vil gern havde sex med mig, jeg vil ikke men når jeg sige "nej så grindeR de bare

Svar: 

Hej med dig

Jeg synes det er super godt at du holder fast i hvad du selv har lyst til, og siger fra overfor drengene. 

Når man er på vej i puberteten, er det meget naturligt at man bliver nysgerrig på alt det her med sex, og jeg tænker at det måske også er derfor drengene de spørger dig på den måde. Det er slet ikke sikkert at de sådan rigtig har lyst til sex. Måske synes de bare det er sjovt og lidt spændende at spørge?

Lige meget hvad grunden er til at de spørger, er det vigtigt at du holder fast og siger fra når du ikke har lyst. 
I Danmark er de fleste unge faktisk også over 15 år før de har sex første gang, så der er ingen grund til at have travlt. 

Det er svært at sige, hvorfor de griner når du siger nej, men jeg kan godt forstå hvis du synes det er rigtig irriterende. Har du prøvet at sige direkte til dem at du er træt af at de spørger? Det tænker jeg kunne være godt at starte ud med at gøre. 
Hvis det ikke hjælper tænker jeg faktisk du skal overveje at snakke med dine forældre eller måske en lærer på skolen om at det her går dig på. 
Hvis de her drenge er dine venner, tænker jeg at de vil stoppe, hvis de forstår hvor meget det går dig på. Og ellers tænker jeg som sagt at du bliver nødt til at snakke med en voksen om hjælp til at få løst situationen. 

Mange hilsner
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program