Inden du selv stiller et spørgsmål

 

Tandlægebrevkassen svarer kun på udvalgte spørgsmål

OBS: Tandlægebrevkassen modtager så mange spørgsmål, at vi ikke kan give alle svar. Du kan derfor ikke være sikker på at få svar, hvis du stiller et spørgsmål til tandlægen. 

For at så mange som muligt alligevel kan få hjælp, har vi fundet frem til de spørgsmål vi oftest modtager omkring tænder, og samlet dem i en oversigt, som du kan finde her

Regiontandlæge

brevkassespørgsmål

Regiontandlæge

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 8 år 5 måneder siden

Hej 

Jeg er en pige på 15 år som nu har haft bøjle på i 1 år og 9 måneder. Jeg var til tandlæge i dag hvor jeg fik taget en masse aftryk og billeder da jeg snart skal have den af. Men det er ikke helt normalt med mine tænder. Mangler nemlig mine to tænder ved siden af mine fortænder. Der har jeg lige nu to falske. Men fik så taget billede og det, de billeder skal så sendes til Regionen, om de synes jeg er klar til at få den af. Mit spørgsmål er, hvor lang tid det tager for Regiontandlægen og svare? For hvis de siger okay, så får jeg den af. Så hvor lang tid tager det cirka for Regiontandlægen og svare?? :))

Tak på forhånd!

-- A

Svar: 

Hej Pige 15 år

Tak for dit spørgsmål. jeg kan godt forstå, at du gerne vil have dit svar hurtigt.

Jeg kan desværre ikke svare dig på, hvor længe der går inden du får dit svar. Jeg tænker, at den bedste måde at få et svar på det er at spørge din bøjletandlæge.

Med venlig hilsen Niels Hansen, tandlæge

nielshansens billede
Niels fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program