Forelsket

brevkassespørgsmål

Forelsket

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 12 år 2 måneder siden

Hej cyberhus Jeg er virkelig forelsket i en pige som går I min klasse men jeg ved ikke hvad jeg skal sige til hende. Og jeg har hørt mine venner snakke om at de også godt kan lide hende. Jeg er sådan ok gode venner med hende, jeg låner en gang imellem min mobil ud til hende og det er hun glad for. Men nogle gange har jeg det som om hun kun er interesseret i mig og hun godt kan lide mig men så fx. Dagen efter snakker hun næsten ikke til mig, det er så forvirrende. Og jeg tør ikke sige så meget til hende. Hvad skal jeg sige/skrive/gøre. :-) På forhånd tak :-)

Svar: 

Hej med dig :-)

Jeg kan godt forstå det er lidt svært sådan at finde ud af. Det er ikke altid så nemt at finde ud af hvad piger tænker og føler.

Hvis du gerne vil finde ud af, hvad hun tænker og føler, så bliver du nok nød til at prøve at snakke noget mere med hende. Hvis ikke du tør snakke så meget med hende, så tror hun måske at du ikke kan lide hende. Hvis du synes det er for svært at snakke til hende, så kan du også prøve at skrive til hende. Du kan skrive at du synes hun er sød eller spørge om I skal følges hjem fra skole en dag. Hvis du viser du er interesseret i hende, så er der i hvert fald større sandsynlighed for, at hun lægger mærke til dig.

Hvis du gerne vil vide det med samme om hun også er forelsket i dig, så kan du også prøve at skrive til hende og sige hvad du føler og spørge om hun også har det på den måde. På den måde kan du hurtigt få svar på om hun også er interesseret i dig eller ej.

Bare prøv at kaste dig ud i det, så skal du nok finde ud af om hun også er forelsket i dig eller ej.

De bedste hilsner Sine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program