HJÆLP

brevkassespørgsmål

HJÆLP

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 15 år 1 måned siden

jeg har lige været på skitur for få dage siden , en dejlig tur hvis man kan li og have ondt i føderne :P det trager lige godt 14 timer og køre og sejle der oppe/ neder , eller hva det nu er . da vi ankom til vores hotel vat klokken lige knap 02 on natten " gab " jeg var enlig mega træt , og ind kom vores skiguid, selv om jeg enlig var mega træt såå vågenet jeg meget hurtigt . han var bare noget at det dejligste , smukkeste sødeste , jeg kunne blive ved " suk " jeg fik ikke rigigt sagdt noget da jeg enlig er lidt bange for folk sys jeg er en lille unge der er mega latter lig, såå vakgte bare og holde min mund, da jeg kom op på mit værelse tænkte jeg bare på ham, kunne over hoved ikke sove, selv om jeg var træt. dagen efter skulle vi jo ud og stå på ski. og gleme det lidt. da jeg er en svag pige , bliv jeg meget mobbet på den her tur, såå tænket enlig ikke såå meget på ham den dag :S dagen efter mom han op på vores værelse for de en af drengene haved glemt sin dyne i bussen . og jeg kan huske jeg tog mig selv i og savle og drømme og mig og ham stå på ski sammen hele , og vis kyssset osv. men en,to , tre vågnet jeg , æv øv . men såå kunne jeg jo huske jeg haved glemt mine ski neden under JUBBI! jeg skulle enlig være alene med ham. min såå skulle min lære med ned efter noget også . øvøv . dagen efter fortalte jeg det til en af pigerne , og hun sagde ikke rigtig noget. såå skulle vi nogen dage efter ud og stå på ski igen . og hende pigen sagde SE det er da ham . og sååå faldt jeg . haha . og efter lidt tid kom jeg op igen , og kørte ind for ham og vælgtet igen , pinglig. og han spurgte lig såå pænt om han skulle hjælpe mig, men sage nej tak .. såå men kan vel si´ge jeg faldt for ham ?!. såå kom vi til fredag vor vi skulle hjem , og han kom og sagde " mojn" og såå så jeg ham ikke mere :( jeg bestuttet når jeg kom hjem ville jeg finde ud af hva han hed , såå jeg ringet til vores rejsebureau . " best travel" og spurgte hva han hed , og han hed M.F sødt nevn . og M og M passer jo sammen , efter som jeg hedder M. nu kommer såå mit problem hvordan får jeg fat på ham, ? jeg har jo kun hans navn og ved vor han arbejder , og ved at han her fri efter den uge vi kommer til , for såå må der ikke være Dansker på hotellet mere :S hvad gør jeg vis jeg enlig for kontakt, har aldrig prøvet sådan noget for :S? jeg er helt sikker på det bare er ham jeg må have . vær sød og hjælp mig, han er bare den jeg må have . jeg har grædt mange gang siden jeg kom hjem i går og jeg ved han er der ude .. håber ikke jeg har fortalt for meget.. mange hilsener fra hende der bliv forelsked i hendes skiguid (L)

Svar: 

Kære L.

Tak for din mail og din fortælling om din skiferie og din forelskelse i skilæreren.Det er dejligt at blive så forelsket, at man synes man næsten vælter omkuld, som du føler det.
 
De følelser har du lov til at nyde, men jeg tror samtidigt, at det kan blive svært for dig at få kontakt med din skiguide, og svært at få ham som kæreste. For du ved ikke, om han er interesseret i dig, da I ikke snakkede meget sammen mens du var på ferie. Han er langt borte fra dig og har sin egen verden hvor han underviser og ser mange turister hver dag.
 
Hvis du overvejer at kontakte ham, så er det vigtigt, at du også er forberedt på, at han måske ikke er interesseret i dig og måske slet ikke besvarer dit brev. Men hvis du vil tage chancen og forsøge at kontakte ham, kan du måske skrive et brev putte det i en kuvert, skrive hans navn udenpå og sende det til rejsebureauet, hvor du fik hans navn.
 
Hvis jeg var dig, ville jeg nok nyde at have oplevet forelskelsen, så du ved hvor dejligt det er at være forelsket, når du møder en anden som måske er tættere på dig. En som dermed er lettere at lære at kende og få et kæresteforhold til.
 
Har du brug for at snakke mere om det, er du velkommen til at logge på chatrådgivningen, hvor du kan chatte med en rådgiver.
 
Jeg vil ønske dig held og lykke med dit videre kærlighedsliv.
 
Venlig hilsen
Anne-Marie.
 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program