I virkeligheden - nedture.. & kærlighed.

forumspørgsmål

I virkeligheden - nedture.. & kærlighed.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 3 uger siden

Teenagelivet har mange nedturer. Så mange at det til tider virker som om at der ingen opturer er. - Men jeg har tænkt..

Hvordan finder man i virkeligheden ud af om en fyr er vild med én - uden at det bliver flovt for en selv? Når jeg siger flovt, mener jeg ikke flovt i en enkel dag - men sådan flovt forevigt! Ej okay, men flovt sådan at man bare ikke kan tillade sig at snakke med fyren på samme måde igen. Mest fordi man lige har gjort det akavet, og det bare ikke kommer til at blive som det var før - uanset hvor meget man vil det.
Det nytter nemlig ikke noget, at gøre som man gør på film. I ved.. Bare at skrive/ringe og hører ham ad - det kan man altså bare ikke, for det kommer bare ikke til foregå, som det gør i film. Det bliver bare ikke som man ønsker - at hov? ,,Han er da også vild med mig!'' ,,Puha, godt jeg ringede!'' Nej! Man kommer nemlig til at føle sig som et kæmpe kvaj, når vælger at skrive tilbage at han bare ser én som en god ven.. Man kan altså heller ikke bare lige tillade sig at skrive og spørge om han vil med i biografen en tur. - Det gør man altså bare ikke i dagens Danmark, uanset hvor meget vi vil det.
Men altsååå.. - jeg søger virkelig et realistisk råd. Det man ser på film virker ikke.. Jeg ved det! 

Og hvordan får man egentlig mere viljestyrke/en stærkere viljestyrke? Kan det overhovedet lade sig gøre.. Hvordan får man mere viljestyrke til at spille ligeglad overfor den fyr, der lige har droppet én? Hvordan får man mere viljestyrke til at holde sig på den slankekur, man lige har sat igang? Og sidst men ikke mindst - hvordan får man en stærkere viljestyrke til at holde følelser ude af det nye påbegyndte forhold, som man ikke ville ødelægge alt for tidligt, fordi man virkede som én der havde alt for travlt?

- Håber i forstår mine spørgsmål og at der kan komme en lille debat ud af det..

Kommentarer

 For det første; Kærlighed ER urealistisk, og det vil det altid være. Jeg kan ikke komme med et andet svar end du skal høre ham ad, for hvis du bare gætter, bliver det bare mere pinligt. 

Andet spørgsmål kan jeg ikke hjælpe dig med, jeg har viljestyrke til at holde følelser ude, for en person der engang betød meget., men jeg ved desværre ikke hvordan man opbygger viljestyrken til det.

244

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program