Det holder aldrig op :/

forumspørgsmål

Det holder aldrig op :/

forumspørgsmål af
Emilie .
Oprettet 13 år 1 uge siden

 

Han tager fat om mig, han skriger ind i mit hoved, jeg skriger så meget, håber der var nogen som kunne høre mig, han tog sin hånd på min mund. For der var ingen som skulle høre mig. Han siger at hvis jeg ikke snart opføre mig ordentlig, så ville han gøre alt for at jeg nok skulle gøre det. Han slår mig på min krop og i ansigtet. Han tager min arm, og gør sådan at det gør rigtig ondt. Han tager kvælertag på mig, han siger jeg skal dø. Jeg må ikke være sammen med andre. Jeg kan ikke gå udenfor en dør mere, gemmer mig ved min veninde. Hvad så hvis han finder mig igen, så slår han mig ihjel, fordi jeg har sagt at jeg ikke gider mere. jeg græder for det gør så ondt . jeg kan ikke en gang gå i skole, for han ved hvor det er. Også finder han mig. Hvorfor vil han ødelægge mit liv, når jeg kun er 19 år. Hvorfor er det mig der skal lyve og have hemmeligheder andre ikke må vide. Hvorfor er det mig :/

Emilie.

Kommentarer

Hej Emilie

Det er på ingen retfærdigt at han skal ødelægge dit liv.. Så det er virkelig godt du har sagt fra (det kan kræve styrke), det synes jeg du kan være stolt over..

Jeg synes virkelig du skal melde ham til politiet for vold, for der er ingen som skal finde sig i at blive mishandlede på den måde. Men du skal være klar på at det kan blive en hård kamp, da vold i nogle tilfælde kan være svært at bevise, hvis man ikke har nogen fysiske mærker eller vidner. Det lyder til du har nogle virkelig gode veninder og jeg er sikker på at de vil støtte dig i kampen om at ham fyren for en dom (hvis du vælger den).

Men du SKAl virkelig få noget professionel hjælp (fx. psykolog), du skal virkelig få det bearbejdet så hurtigt som muligt. Han sårede dig fysisk, men kroppen heler det gør psyken ikke uden hjælp.

Ved ikke om du kan bruge det til noget, men håber du finder ud af noget, som hjælper dig bedst muligt.

556

Emilie jeg ved hvor svært det her må være for dig. 

Men istedet for at gemme dig hos en veninde og skrive en blog på nettet

Syntes jeg at du skal kontakte en nær din komune og se om du kan flytte i sikkerhed, der kan du også melde ham hvis det er det du vil? 

Jeg forstår dig godt, Min bedste veninde har levet sådan i 15 år og hun troede heller ikke at det nogensinde ville holde op. 

Men det gjorde det, og selv om hun stadig i dag har men af det, har hun lært at leve med det. 

Du siger at du bor hos en veninde? Jeg syntes du skal spørge hende om hjælp, Det kan være at hun kender nogle kontakt personer nær din komune?

Held og lykke søde:) 

544

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program