Jeg søgte hjælp - Men der skete ikke noget.

forumspørgsmål

Jeg søgte hjælp - Men der skete ikke noget.

forumspørgsmål af
Mulle
Oprettet 8 år 4 måneder siden

Hej Alle.

Jeg har en fortælling at fortælle til jer. Jeg forventer ikke at i kommer med alt muligt om hvad jeg kan gøre osv. Jeg har mest af alt bare brug for at fortælle det til nogen

Jeg er en pige på 16 år, og det hele startede da jeg var fjorten. Jeg havde en kæreste på 17, og vi var til en fest. Jeg begyndte at drikke som 12 årig, fordi mine venner, som altid har været ældre end jeg selv også gjorde det, og ellers ville jeg føle mig uden for.
Jeg skulle sove sammen med min daværende kæreste, det havde jeg gjort mange gange før, bare ikke når han havde drukket. Det endte med at han tvang mig til sex, og tvang mig til at putte hans penis i munden osv. næste morgen måtte jeg forklare ham hvad han havde lavet, for han mente ikke han selv kunne huske det.. Han undskyldte kort.
Jeg slog selv op med ham efter at han efterfølgende tvang mig. Det tog mig 5 måneder.

Nu sidder jeg med noget i andre nok vil kalde en spiseforstyrrelse. Jeg spiser lidt. Drikker lidt, og undgår alt usundt. Jeg brækker mig regelmæssigt. Jeg har tabt mig over 10 kg i alt.

Da jeg var 15 år, ca. et halvt år siden, kunne jeg godt se der var noget galt, og min veninde fik mig overtalt til at kontakte en lærer.
Det gjorde jeg, og vi aftalte en dag vi kunne snakke. Det endte med 2 ganges snak på ca. 1/2 time af hver, hvor jeg fortalte hende alt hvad der foregik i mit hoved, og alt hvad der var sket osv. Hun mente at jeg skulle snakke med skolespykologen, og så få det sagt til mine forældre. Andet skete der ikke. Hun hjælper mig ikke, og nu har jeg ikke længere lyst til at søge hjælp. for hvad nytter det, hvis den lærer, som du aller bedst kan lide, og som er den eneste du har tillid til vælger at glemme en igen.

Jeg sidder nu her. Alene med mine tanker. Jeg føler mig mislykkedes og lige gyldig.

For ingen vil alligevel hjælpe mig.

Kommentarer

Hej..

Jeg kan godt sætte mig nogenlunde ind i hvordan du har det og det gør mig rigtig ked af det at høre om!

Jeg har selv en masse ting jeg kæmper med - jeg kontaktede selv min lærer også den jeg bedst kunne lide og holder aller mest af. Hun har hjulpet mig så meget og jeg kan slet ikke forstå at din lærer ikke har gjort mere!

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg fortælle dig, men jeg ville nok prøve at tage fat i din lærer igen for at hører om hun ikke kan hjælpe dig med at evt. få fat i skolepsykologen og evt. et møde eller bare kontakte dine forældre hvis du selv synes det er svært at få gjort selv..

Min lærer kontaktede mine forældre efter 3 måneder og der er ikke blevet gjort noget fra mine forældres side da jeg hele tiden har ment at de ikke skulle vide det.. Men de ved det og jeg snakker ikke med dem om det.. Jeg lider nu ikke som du siger af en spiseforstyrrelse så det er nok noget helt andet for dig, men jeg synes du skal prøve at snakke med din lærer igen om dette..

De varmeste tanker og knus herfra!

- Rødmis.. ♥♥..

99

hej....

jeg kan godt forstår at du har det sådan, jeg har også selv haft den følese at inge gad hjælpe mig....jeg syntes at du skulle prøve at snakke med en om det igen det kunne fx. være din veninde eller din lærer og prøve at fortælle dem at du har det virkelig dårligt og at du stadig har brug for hjælp, det kan jo godt være at din lærer tror at du har været opee hos skolepsykologen...hvis du ikke har lyst til at sige det til din lærer mere så kunne du jo selv prøve at gå op til skolepsykologen og fortælle ham/hende at du har fortalt det til din lære og hun rådet dig til at komme op til ham/hende jeger sikker på at hun/han rigtig gerne vil hjælpe dig...man bliver jo ikke skolepsykolg hvis man ikke vil hjælpe folk, vel?...ellers er der jo mange forskellige steder på nettet hvor du kan chatte med en vorksen om dine problemer der er bla. bornenette.dk, girltalk.dk, eller chatten her på siden....jeg syntes at du skal prøve en af tingene for hvis du går med dine problemer alen bliver de kun værer og værer....

hilsen pigen på 14år

110

 Din fortælling er som taget ud fra mit liv!
Jeg har det akkuret på samme måde, jeg har igennem hele mit liv prøvet at søge hjælp bare os forskellige lærere, fordi der ingen der ville lytte..
Nogen voksne er bare ikke gode til at vise deres bekymringer! Desværre..

Jeg synes du skal skrive et brev til din lærer eller din skolepsykolog hvor du fortæller at du virkelig har brug for hjælp. Du kan også prøve at kontakte en af de andre lærere på skolen, det behøves jo ikke være lige den som du har i klassen.

Det er vigtigt at du får hjælp! Jeg ved det er lettere sagt end gjort.
Måske du finde en voksen enten din mor, en lærer eller en venindes mor som muligvis kan tage dig med til lægen. Du skal i hvertfald havde professionelt hjælp! 

Jeg krydser finger for dig!
Du kan jo også kontakte cyberhus eller børnenettet.dk 
De kan sikkert hjælpe dig med at finde dig noget hjælp.

held og lykke

Du fortjener dit liv! Du er stærk og modig, at du skriver herinde!

106

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program