6 kærester på en gang!!!!

forumspørgsmål

6 kærester på en gang!!!!

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 5 år 11 måneder siden

Jeg er 17 år, og har 6 kærester på en gang. JEG KAN BARE IKKE VÆLGE!!! De ved det ikke. Jeg overvejer at slå op med dem alle. HVAD SKAL JEG GØRE!!!!!

Kommentarer

Slå op med dem alle, hvis du elskede den første ville du ikke have valgt den anden og så videre, det påfører dig jo alt for meget stress fordi der skal lægges meget energi i hvert forhold og det kan umueligt være rart og du kommer aldrig til at være helt tæt på dem alle sammen på et følelsesmæssigt niavou.

225

Ik, okay mod. Araber lov til at tale ꧄ဪ. Ik, vær racist.

230

Hej måske skal du sige sandheden også prøv om du kan vælge en du kan være kærester med af det 6 drenge eller bare slå op med dem allesammen

173

Hej jeg er en pige på 11 år jeg har lige et problem håber i kan hjælpe med problemet.det er fordi at jeg rigtig gerne vil have menstruation men jeg har ventet meget længe nu men det kommer ikke tror du eller tror i at man skal være 12 år? min storesøster fik sin første menstruation da hun var 11 år men jeg er allerede 11 bliv 11 den 1 April det lyder lidt dumt at jeg gerne vil have menstruation men sådan er det når man har ventet i lang tid.altså jeg har fået bryster nok jeg har fået kønsbehåring men jeg hved ikke om jeg har fået udflåd hvordan ser det ud? jeg har i Væretfald noget hvidt i skeden tror du det er udflåd. og skal man også have bumser for at få menstruation? Det har jeg læst om men jeg hved ikke rigtig om man skal have bumser for også og få menstruation jeg vil rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig gerne have menstruation.håber i kan svar på min besked hurtig:-):-(:-( og håber i kan hjælpe.hilsen Salome:-[

183

Grunden til at piger får sin menstruation i en alder af 11 er fordi de er blevet udsat for hormonforstyrrende stoffer igennem barndommen, du skal derfor ikke ønske dig en tidlig menstuation. i gamle dage var man normalt 16-17 år før man fik sin menstuation. jeg var selv 13 år. det er svært at undgå hormonforstyrrende stoffer i dag - de er overalt. Der er på ingen måde noget galt med dig og du skal ikke være bange for din storesøsters helbred, selvom vi i dag har mange giftige ting i omløb har vi også gode læger der passer på os og i skal nok begge to leve et godt og langt liv.

Det du har lyder som udflåd - så det jo fint, man udskilder udflåd for at rense skeden så det jo bare godt.
Jeg ved godt at det er super spænende at blive voksen og jeg "glædede" mig også til at jeg fik min mens men du må ikke få det til at stige dig til hovedet for meget for du kan få din mens i morgen men måske går der 4 år endnu.

176

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program