Jeg er bøsse

forumspørgsmål

Jeg er bøsse

forumspørgsmål af
Mikkel
16 år
Oprettet 5 år 2 uger siden

Jeg er en 16 årig dreng, der fornylig fandt ud af at jeg er til drenge. Mine forældre er meget imod homoseksuelle, så jeg turer ikke fortælle dem.
Mine venner kan heller ikke lide bøsser. Hvis de syntes noget er grimt eller dårligt, siger de "ej hvor bøsse".
Lige pt flirter jeg lidt med en anden dreng.
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre!

Kommentarer

Jeg er ked af at høre at dine forældre er homoseksualitet, jeg er sikker på at dine venner kun siger det fordi de har mangel på brug af tillægsord og derfor ikke ved hvad de skal sige og faktisk har de ikke noget imod homoseksualitet.

Jeg synes ikke du behøver at komme ud før det er nødvendigt, altså hvis du blvier kærester med den dreng du flirter med kan du jo fortælle dine forældre og dine venner det og så håbe at de på sigt indser at du rent faktisk er til drenge og de kan jo ikke ændre dig.

Hvis der er nogle af dine venner som ikke vil acceptere hvem du er på lang sigt så er de ikke en rigtig ven, jeg er sikker på at du ikke vil miste alle dine venner men du kan jo være uheldig med et par stykker.

193

Hej Mikkel

Jeg er også bøsse og var i en lignende situation for nogle år siden. Der er en hvis sandsynlighed for, at dine klassekammerater simpelthen ikke har indset hvor sårende kommentarer som "ej hvor bøsse" (?) kan være, og at de vil stoppe hvis du springer ud. Det er desuden sandsynligt at du vil kunne hente hjælp fra lærerne eller skoleadministrationen hvis det bliver nødvendigt, og skoler er faktisk lovforpligtede til at tage hånd om mobning. Jeg sprang først ud i gymnasiet som 16-årig, hvor miljøet var mere accepterende, og jeg tror egentlig godt jeg kunne have sprunget ud tidligere uden at det ville give store problemer.

Det er egentlig mest på hjemmefronten, der kan være grund til bekymring, men hvis dine forældres omgangskreds er accepterende overfor homoseksuelle er der en hvis sandsynlighed for, at dine forældre også let kan overbevises. De må faktisk ikke forskelsbehandle eller nedværdige dig på grund af at du er bøsse, men der er alligevel altid en lille risiko for at man ikke kan få familieforholdet til at fungere bagefter udspringet.

Jeg kan anbefale LGBT Danmarks ungdomstelefon, hvor du kan få rådgivning, samt en hjemmeside der hedder spring-ud.dk, som henvender sig til bøsser og indeholder spring-ud historier og rådgivning. Det var en ressource jeg brugte meget, før jeg sprang ud.

187

Hej Mikkel jeg er vild med at du er bøsse 

Jeg syntes det er fedt at være sig selv jeg respekterer dig meget og du skal bare sige det til dine venner og hvis de ikke respekterer dig for den du er så er de ikke rigtige venner vil gerne være din ven:)

 

129

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program