17 år og hende den lækkre på 16!

forumspørgsmål

17 år og hende den lækkre på 16!

forumspørgsmål af
MIG
Oprettet 10 år 11 måneder siden

Hej Cyberhus!
Det startede den første dag til præst. Jeg skulle konfirmeres og kendte et par stykker på holdet. Men en jeg ikke kendte var en pige. Vi kalder hende "X" i tilfælde af at hun skulle være på denne side.

X var 15 og jeg var 16 - og ved første blik var der noget ved hende. Bliver helt varm inden i nu da jeg skriver om det. Hun er en rigtig flot pige. Jeg fornemmede hurtigt at hun kunne lide mig og jeg kunne lide hende. Når vi cyklede hjem cyklede vi "tilfældigvis" samme vej og lige hurtigt, sammen med min ven "Y". X ansøgte mig hurtigt på facebook, og så gik det hurtigt. Lige pludselig skrev hun at hun kunne lide mig. Jeg sagde at jeg ikke troede på hende, hvor efter hun svarede at det kunne hun. Jeg ville have hende til at bevise det og bom.... så lå der et meget frækt billede af hende i meget lidt "tøj". Og hun sende ikke bare et, men mange de følgende dage. Hun har ikke været pinlig over det når vi har mødte efter til præst. Vi har skrevet sammen længe men det er ved at holde lidt op.

1. Hvordan holder jeg hende tændt + holder kontakten uden at blive for nærgående igen (ikke derfor kontakten forsvandt, synes bare det var lide overvelende.)?
2. Er hun billig af den grund?
3. Min bedste ven har set billederne - han er enig i at hun er lækker, selv før han så billederne 4. skal jeg lytte til ham og komme lidt tættere på hende?
5. Hun har ofte skrevet at hun er liderlig til mig, vil hun kun knalde?
6. Vi har tit talt om at mødes, men ved ikke om jeg vil. Skal jeg tage chancen? Og i så fald, hvordan skal vi mødes?

Vil gerne have både piger og drenges syn på sagen!
Mange spørgsmål, jeres svar!
På forhånd tak!
Mvh. Mig!

Kommentarer

Ja!! hun vil helt sikkert gerne noget frækt med dig.. kom i gang mester""""

507

Hej Mig!

Jeg tror hun mest bare vil have sex - knaldes. At hun sender billederne og slet ikke føler sig 'pinlig berørt' over det signalerer (til mig) at hun er lidt billig. Well, sorry, men tror altså at hun kun vil i bukserne på dig og droppe dig når I har været sammen :i
Jeg ved det selvfølgelig slet ikke, men sådan opfatter jeg den situation du står i.

// Asta.

542

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program