14 og gravid

forumspørgsmål

14 og gravid

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

For 2 uger siden, havde jeg sex med min kæreste for anden gang. Vi havde ikke nogen kondom, men vi var mega liderlige, så vi gjorde det alligevel. Dagen efter begyndte jeg at få kvalme, og ondt i hovedet. Mine veninder jokede med at jeg måske var gravid. Igår tog jeg så en graviditets test, og den var positiv. Hjælp mig jeg ved ikke hvad jeg skal gøre PS har ikke fortalt det til nogen endnu.

Kommentarer

Tag dig sammen og sig det til en af dine forældre! Du er for ung til at få en abort uden at få lov af dine forældre og hvis der går for lang tid må du slet ikke få en abort. Det kommer til at gøre ondt, men det er vigtigt og jeg er sikker på at dine forældre også ville være med på at du skal have en abort fordi at få barnet vil forværre din livskvalitet.

Det er meget vigtigt at du får nogle at snakke med og måske en proffessionel fordi en abort kan tage hårdt på mange kvinder også mange år efter hvis de går med det alene. Jeg håber virkelig du lærer hvad det er du leger med når du har sex, og din kæreste skal også vide det så kan også kan forstå vigtigheden i beskyttelse!!!

Jeg er ked af den lidt hårde besked men jeg føler det er meget vigtigt at fortælle dig, at du ikke må forholde dig passivt til siturationen og at du ikke må gå med det alene!

198

rolig skatter det skal nok gå

160

hej mulle det er mig du var sammen med hvis ikke du kan se det elsker dig håber at du ikke for en abort men syntes det er lidt plat at jeg skal finde ud af det på en hjemme side

146

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program