Vil ikke slikke mig

forumspørgsmål

Vil ikke slikke mig

forumspørgsmål af
KlSki
16 år
Oprettet 2 år 8 måneder siden

Jeg sutter altid pik på min kæreste. Men han slikker aldrig mig. Jeg vasker mig dernede hverdag. Jeg er ikke så god til at snakke om sådan noget ting. Hvordan fortæller jeg ham at jeg gerne vil have at han skal slikke mig. For jeg føler ikke lyst til at gøre det på ham hvis jeg ikke får noget tilbage

Kommentarer

Jeg tænker at du bare bliver nødt til at sige det til ham. ikke midt i hyggen men hvis i er sammen og snakker så fortæl ham at du ikke syntes det er fair at du giver uden af få tilbage.

221

Hej :)
Som udgangspunkt er det en lidt skidt holdning, at man kun gør ting for at få noget igen - men lad os lade den ligge.

Hvis du gerne vil have at han giver dig oralsex, så må du spørge ham. I første omgang synes jeg ikke, at du skal nævne noget om at det er unfair, at det kun er ham der får osv. Men mere fokusere på, hvor dejligt det ville være og hvor glad du ville blive, hvis han gad at gøre det for dig.

Det kan jo være at han er bange for, at gøre noget forkert og/eller ikke ved hvordan man gør. Min kæreste skal virkelig lokkes til det, fordi han ikke føler sig sikker og han er bange for at gøre noget jeg ikke synes er rart.

Pas derfor på med at angribe ham, men prøv i stedet at motivere ham ved at fortælle hvor meget det ville betyde for dig :)

220

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program