Lesbisk

forumspørgsmål

Lesbisk

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 3 år 4 måneder siden

Jeg er lesbisk men. Så jeg vil gerne finde en anden lesbisk pige og snakke med fordi at de jeg føler mig alene. Så vil MEGET gerne hvis der var en anden lesbisk pige der havde lyst til at snakke om det med mig.

Kommentarer

Hej jeg vil godt bare sige at jeg er lesbisk og jeg er vildt liderlig

509

Hej, jeg er biseksuel. Kan godt forstå følsen har den selv tit kender inden der også er det så det er lidt bare mig og mine tanker

504

Jeg tror også jeg er til piger eller i hvert fald både piger og drenge... jeg ser ikke køn som noget der behøves og sætte en i en boks og sige du skal giftes med en mand fordi sådan er det og sådan har det altid været.
Personer er meget mere end bare deres køn og hvis jeg møder en pige der helt fantastisk så er det da klart jeg vil blive forelsket i hende :)*
Men det samme men en dreng, jeg er ligeglad. Det er personligheden der tæller og ikk ens køn.
Det er min mening og jeg kunne virkelig godt bruge nogen at tale med om biseksualiteten eller homoseksualiteten generelt.

126

Hvordan kan man komme i kontakt her inde?

154

Hej Laua

Det er ikke muligt at få kontakt til andre brugere på Cyberhus. 

For at kunne garantere alles sikkerhed, tillader vi ikke at man deler nogen form for oplysninger der kan bruges til at skabe kontakt udenfor Cyberhus. 

Det er desværre den eneste måde vi kan sikre, at ingen risikerer at blive kontaktet af personer de ikke ønsker kontakt med. 

179

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program