Lyve om min alder

forumspørgsmål

Lyve om min alder

forumspørgsmål af
En pige
14 år
Oprettet 7 år 1 måned siden

Hej deler lige en hemmelighed med jer. Er 14 men føler mig nogen gange ældrer end jeg er, så begyndte og lyve om min alder på nettet så folk tror jeg er 17 år gammel, og har fået mange gode venner og samtaler med dem. Men nu er jeg blevet forelsket i en og vi har snakket om og mødes i lang tid nu, men tør ik hvis han finder ud af min alder ellers tør jeg godt. Hvad skal jeg gøre sige jeg har lyvet om min alder eller bare lade som om jeg er 17, ps han er 21 år men vi har mange ting tifælles. Hvad ville i gøre knus <3

Kommentarer

Efter min mening burde du slet ikke have løjet om din alder fra start af. Det er altid det mest åndssvage, man kan gøre. Men jeg syns, du skal sige din rigtige alder til ham. Så må du jo se, hvad hans reaktion bliver.

Da jeg var på din alder for 9 år siden, der løj jeg aldrig om min alder, for jeg kunne tiltrække folk ved at være mig selv og måske en smule stædighed. Jeg fik tit at vide, at jeg virkede ældre. En spurgte mig endda om, hvorfor jeg løj om min alder. Altså jeg havde jo sagt, at jeg var 14 år, men det troede han ikke på. Han troede. Jeg var ældre end det. Men det var jeg ikke. Og jeg fik da også lige vendt skuden. For man kan altid virke ældre end man er, men egentlig er der ingen grund til, at gøre sig selv ældre, for det kommer ligeså stille med tiden. Jeg ville da også gerne selv være ældre og følte det som kompliment, hvis folk troede jeg var ældre. Men det var jeg ikke. I dag er jeg 23 år og ville på en måde gerne være yngre igen. Selvom man føler sig ældre, så er man ikke ældre end ens alder siger, men man kan føle sig mere erfaren af sin alder. Hvis du har prøvet ting.

Men jeg syns stadig, at alle dem som du har sagt en forkert alder til, som du stadig snakker med, at du lige skal få den vendt, så de kender din rigtige alder. Er de gode venner, så fortsætter I forhåbentlig skriveriet alligevel. :)

1097

I modsætning til den anden kommentar så forstår jeg godt hvorfor du har løjet om din alder. Der er rigtig mange der ikke svarer hvis man er meget ung og det er svært at finde en ældre kæreste når man er under 15, da det faktisk er ulovligt for dem og have sex med dig.

Jeg var 12 så noget yngre end dig da du startede, så måske behøver du slet ikke (ved ikke hvornår du bliver 15 selvfølgelig). Men jeg har altid løjet mig ældre og synes ikke det er forkert da man føler sig som 15 år, kan man også sige man er 15, ligesom homoseksuelle, hvis en pige føler sig mere som en dreng, så siger hun jo også hun er en dreng.

Synes bare du skal være dig selv, og hvis du virkelig føler dig som 17, så sig du er 17, og lev op til det. Hvis du vil være lidt mere på den sikre side så sig 15 eller 16 i stedet.

1080

Bare fordi du er 14 år gammel betyder det absolut ikke at du behøver at være "umoden" - Fakta er bare at du har levet i 14 år og sådan er det.. At sige du er 17 år synes jeg ikke hjelper dig overhoved.. Jeg er selv 17 år og kender faktisk mange i alderen 13-15 som virker ældre end mig!

Men husk - At være moden betyder ikke nødvendigvis at man ikke kan være "barnlig" ;) Når man kommer op i årene betyder mange faktisk at sove med en bamse i sengen og se tegnefilm igen! Det at være moden betyder kun at du kan se hvor grænserne går..

1012

Vi synes at du bliver nødt til at fortælle det for han finder ud af det på et tidspunkt alligevel, og når han så gør føler han måske at han ikke kan stole på dig længere:) Så det er bedre at fortælle det fra starten

1024

Sig din rigtige alder, lol

601

Er du sikker på at han er 21??

216

Plot twist: Han er også 14 år

62

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program