få finger....

forumspørgsmål

få finger....

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 11 måneder siden

heej cyberhus jeg har et spørgsmål

jeg var sammen med den her dejlige fyr og vi lagde og kyssede ret heftigt og han tager meget på mig og stikker så hånden ned i mine bukser jeg syntes det er rigtig dejligt og det var min første gang en dreng gav mig finger. Jeg havde glemt at få tisset af før og jeg kneb mig meget sammen for at lade være med at tisse da han rørte ved mig jeg var godt våd men alligevel gjorde det ondt og til sidst stoppede jeg ham. kommer det altid til at gøre ondt?? vil jeg kunne nyde det mere hvis jeg ik skal tisse når han gør det???

Kommentarer

.Dâws!

Jeg har altså.. Dsv.. Ik prøvet at få finger før..;(

Men? ALtså.. Har da prøvet at onanere og sådan? Og hvis det er første gang du får en finger/Onanerer osv.. Kan det godt gøre ondt? Ligesom ved første samleje. Derfor skal du ikke bekymre dig så meget om det indtilvidere.

 

//Babe

591

jeg tror kun det fordi du skulle tisse, men jeg har prøvet det men det gjorde ikke ondt på mig, men måske er det fordi jeg begyndte og onanere inden, men du kan jo bare prøve dig frem.

495

Det var fordi det var første gang. Ligesom første gang man har sex, så bliver jomfruhinden sprængt fordi man trænger igennem den. Dog er man stadig jomfru hvis den sprænger fx. under sport eller hvis man får finger/ornanere. Man mister først sin mødom når man har sex første gang, og så bliver man aldrig jomfru mere. Så det var nok blot fordi han sprang din jomfruhinde Intet at være nervøs for.

456

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program