At kunne leve nogenlunde normalt.

forumspørgsmål

At kunne leve nogenlunde normalt.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 1 uge siden

At kunne leve nogenlunde normalt.

Det at være kommet næsten videre. Er et stort plus for mig. Jeg er snart færdig med 9 klasse til sommer. Det er jeg rigtig glad for. Så håber jeg at jeg bliver optaget på Social & sundhedsskolen, fordi jeg gerne vil nå frem til enten at læse til pædagog eller socialrådgiver når jeg bliver ældre. Jeg har fået arbejde i fakta det er jeg rigtig glad for.

Jeg har ikke så mange selvmordstanker mere, men de er der stadig en gang imellem. Men ikke så tit. Det eneste jeg ikke har fået styr  på  i nu det er min spisning. Det går ikke lige så godt, hader at spise. Men jeg vil sige at jeg faktisk er kommet meget godt videre. Når man tænker på at jeg har været cutter (gør jeg ikke mere) og har haft 4 selvmordsforsøg. Og sidste gang jeg forsøgte var i november. (stolt over det er så lang tid siden) det er lang tid for mig. Og at jeg har været indlagt på psyke.  Jeg synes ikke rigtig behandling systemet har hjulpet mig, jeg har selv indset de her ting , jeg er for en gang skyld blevet klogere. Det er sku utroligt at Felicia. Har fundet ud af noget. Jeg kan self aldrig sige aldrig at jeg ikke forsøger selvmord igen. Men som tingene ser ud nu. Har jeg det godt

Mit største ønske jeg har, det er at kunne hjælpe andre unge mennesker,der har haft det ligeså dårligt som mig. Det skal være mit mål her i livet.

Jeg har fundet ud af selvom jeg har dårligt selvværd. Er jeg ligeså god som andre, og jeg fortjener ligeså meget som jer.

Smil Felicia.

Kommentarer

Kære søde rare Felicia, hvor er jeg dog glad for at du har fundet lykke

Selvom det ikke er hele tiden, er det de små perioder hvor man er glad, der betyder noget. Og hvor er jeg glad for at du har fundet ud af hvad du vil med livet.

Selvom selvmordstankerne stadig er der, så lad dem være der. Du skal bare huske at få dem ud inden det bliver så alvorligt at du prøver igen..

Mht. din spisning så kan jeg kun håbe på at det bliver bedre med tiden. Hvis du kan stoppe med at cutte og begynde at følge dine mål i livet, så tror jeg helt klart også på at du kan ændre dine spisevaner med tiden.

Du behøver ikke svare, men hvordan bor du nu? Altså bor du hjemme, eller på institiution?

Du skal ikke love at du ikke prøver selvmord igen, for som du selv siger, kan man ikke love noget, men for alt i verden så vær 100% ærlig for dig selv og din omverden. Hvis du går med det alene går det først galt!

Og selvfølgelig også tillykke med dit job i Fakta 

Hvad mere kan jeg sige.. Jeg sidder faktisk og smiler og er så glad for at nogen har fundet lykken, at jeg helt glemmer min egen ulykke.

Du er et perfekt bevis på at man kan hvad man vil i livet

Rigtig mange glade hilsner:

Christina

584

Jeg synes altså du er alt for cool Felicia :)

Du skal så meget være en der hjælper andre børn og unge! Jeg tror virkelig du kan gøre en forskel for mange, især fordi du virker til at være en kærlig og omsorgsfuld person. Jeg synes der mangler lidt omsorg nogle gange hvis man ikke har en familie der magter det. Jeg synes der mangler nogle omsorgsfulde pædagoger på intitutionerne... Social rådgiver havde jeg også tænkt på, men skal man ikke have ret gode karaktere for at blive det? jeg har ikke lige de bedste karaktere nemlig.. :(

Jeg er virkelig stolt på dine vejne over at du kan styre din cutting og spisevaner! Det er bare så fedt.

Hvis du får det dårligt en anden gang så vil jeg vildt gerne støtte dig, fordi du virkelig fortjener det! Du er virkelig værdifuld!

Jeg håber virkelig at vi bliver opdateret om hvordan det går i dit liv. Hurra for seje seje dig! :)

Kæmpe knus red queen :) :) :)

 

643

Ja Christina. Jeg bor på opholdsted. Men kæmper min kamp for at komme hjem. Jeg har været anbrgat på 2 dårlige opholdsteder i alt 5 måneder. Så det gider jeg ikke mere.

 

 

649

Ja, jeg har læst nogle af dine andre debatter om dårlige opholdssteder.

Jeg håber virkelig du kommer hjem, for ingen fortjener at skulle bo så dårligt. Man skal jo leve der (så længe man skal være der), så selvfølgelig skal det være rart at være der.

Jeg tror på dig, og håber virkelig du bliver ved med at kæmpe :) 

Hilsen Christina 

605

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program