Hvordan skal jeg snakke om det

forumspørgsmål

Hvordan skal jeg snakke om det

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 11 måneder siden

Det er et halvt år siden jeg midstede min mor :'( 

Når jeg gerne vil tale om det er det med min psykolog men jeg kan bare ikke snakke med mine veninder om det. Det er nok fordi at jeg ikke har et så tæt forhold til dem efter at min mor døde.

 Hun døde som 29 årig. Hun blev myrdet og den eneste jeg kan snakke med om det er en der starter med a men hun & jeg har prøvet at være bv men det kunne ikke rigtig holde....

Jeg har meget svært ved at snakke om det i det heltaget at det var min far der gjorde det og jeg elsker ham frygteligt meget :( og hader ham slet ikk

Det er bare super svært at tale om osv. Osse at jeg er bange for at folk taler om det bag min ryg det gør mig ked af det & har prøvet i 2 timer i skolen at stikke af fra timen og låse min ind på et toilet og snakke med ''a'' om det fordi det er hende jeg stoler mest på :D Men det er bare svært .

Det er aldrig nemt dette med at midste osse pga. den sitation jeg står i med at jeg bor hos mine bedste forældre. Kender nemmelig ikke min mors familie pga. tideligere problemer.

Jeg vil så gerne snakke med folk om det men det er super svært, snakker osse med min farmor om det  men ikke andre end hende ''a'' og min psykolog

kan i hjælpe mig med et eller andet ?? måske en hjemmeside hvor jeg kan snakke med en om det `? har brug for det !

Kommentarer

Der er 100 indlæg med den sætning som emne, men lige her er den nok allermest sand.

Jeg er en pige på 14, og jeg mistede min mor da jeg var 8. Hun døde dog af naturlige årsager.

Det lyder frygteligt det der er sket, og jeg er meget ked af det på dine vejne. Jeg har det samme problem, at jeg ikke rigtig kan finde ud af at tale med folk om det.

Det sværeste er vel at starte. Når du allerede går til psykolog er det jo fint, at du har en at snakke med. Du kan jo starte med at sige: "Du ved, det med min mor..." og så kommer resten måske af sig selv, da han/hun nok vil spørge mere ind til det.

Jeg tror ikke du skal være bange for at andre snakker bag din ryg. Du skal huske, at "mobbere", hvis det er mobning du er bange for, går efter svage personligheder, og du kan umuligt være svag, efter alt hvad du er gået igennem.

Hvis du kender din mors families navn kan du tage kontakt til dem, ved at finde adressen via krak eller andet. For mig er det dog ikke en stor hjælp at snakke med min mors familie, men sådan er vi jo forskellige.

 

Jeg håber at tingene bliver bedre, og løser sig lidt mere for dig.

 

Hilsen,

Anonym

376

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program