Er det normalt ?

forumspørgsmål

Er det normalt ?

forumspørgsmål af
Macher
Oprettet 13 år 2 uger siden

 Hej,

Jeg er en dreng på 13 år som, aldrig har prøvet at kysse før og jeg kunne utroligt gerne tænke mig at prøve det.. Altså sådan, ikke bare for sjov men hvor man helt alvorligt gør det og det måske ikke er sidste gang.. 

Jeg har prøvet tonsvis af gange at kramme andre piger og sådan noget med at være lidt fræk men ALDRIG prøvet at kysse.!

 

 

Kommentarer

Hej

Du skal ikke være ked af du ikke har kysset med en pige, du er jo også kun 13 år. og hvis du ikke har en kæreste, eller en pige som du kan lide. Er der ingen grund til at kysse. Så heller vente til den rette er der, og at der er kærlighed i luften. Det ville jeg. altså jeg havde også først en seriøst kæreste da jeg var 15-16 år. og det kommer bare helt narturligt at man kysser. så bare roligt det skal nok komme. Men jeg synes at drenge snakker meget om sex og kys og en hel masse i en tidlig aldre og der er mange der allerede har prøvet det når de ikke er særlig gammle og det er ikke altid sundt. så bare giv dig god til, og nyde din ungdom

KH Felicia.

385

Hej, du skal slet ikke være ked af det, jeg fik mit første kys da jeg var 14, det kom helt tilfældigt med en pige jeg ikke engang var sammen med, det var superfedt og du vil sikkert også elske det MEN vis du stræber efter det og det ikke opfylder alt du havde tænkt på ville du, nej ikke "ville" VIL du fortryde at du satte forventingerne så høje, lad det´komme som det kommer, som sagt mit var helt tilfældigt og pludseligt og det var perfekt.

 

 

Venlige hilsnere Warral

 

PS. hvis andre vil spørge om noget så bare spørg løs :)

397

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program