Kan ikke finde ud af det.

forumspørgsmål

Kan ikke finde ud af det.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 11 måneder siden

Hej piger og drenge derude.

Jeg er en pige på 14år. Jeg er meget i tvivl om jeg nogensinde finder min kærlighed. Jeg tror også jeg er ved at blive biseksuel. Jeg elsker drenge og tænder også på dem men jeg er også begyndt at tænde lidt på piger. Hjæælp mig :/
 

 

-Tak på forhånd :) Kh mig :)

Kommentarer

hvis duh vil kunne vi da godt prøve at skrive sammen en dag? jeg plejer at kunne det der :D mhm det lød mega playa men du ved hvad jeg mener ;D har duh skype? ^^ min er plasmaprut ^^

341

jo her ville jeg gerne "hjælpe" dig men hvad er der at hjælpe med? du er bi og hvad så? en af mine bedste venner er homoer der er ingen fordomme... så jeg forstår ikke helt spørgsmålet vis det er angående det med kærlighed... du er 14år gammel, du er lige startet på alt det da jeg startede var jeg bange for at jeg var homo men nu ved jeg at jeg ikke er, måske er du også bare "bange" og "snyder" dig selv til at tro du er bi, mit råd ville være giv dig den tid det tager til du er helt sikker, jeg håber dette har været lidt "hjælp"

PS svar gerne igen vis jeg skal uddybe noget eller begrunde anderledes.

 

Kærlige hilsner Warral

376

du er mega klam mayn

365

HEY! Det skriver man bare ikke sådan noget!
Lad personen være og find et andet sted, og skrive sådan. Det skal bare ikke være på Cyperhus.dk - og i det hele taget opfører man sig ikke sådan på nettet! Det er meningen man skal kunne komme herind og føle sig velkommen uden at kritiserer en eller sviner en til!

 Så drop det. Det siger mere om dig, end om personen der har skrevet ''Kan ikke finde ud af det.'' - Tænk over det.

Victoria.

346

Hejsa :D Det er da ok at tænke pådrenge i din alder:P det gjorede vi alle xD .. men hmm det med piger :o altså det er også ok ingang i mellem, altså en pige kan synes godt om en anden pige det er da normalt, men man skal ikke gør det til et problem. du synes da godt om en pæn pige, altså med uddsende osv ike :o ? eller tænker du på en anden måde :D om piger :i ?

358

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program