Det plejede at være så enkelt.

forumspørgsmål

Det plejede at være så enkelt.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 15 år 2 måneder siden

Hej allesammen.

Jeg har lige fundet mig en skøn kæreste, han er virkelig unik. Han har ikke haft sex før, hvilket bare gør at jeg føler, at han har rigtige følelser for mig. Nå, men sidst jeg sov ved ham, beyndte han at ville mere, hvilket også er okay, men da han begyndte at kysse mig ned af maven, blev det hele for meget. Pludseligt kom alle gamle følelser op i mig, med mine eks kærester, som ikke har villet andet. Jeg blev liggende, ville ikke sige noget til ham. Han gjorde alt for at jeg skulle have det godt, holdte endda min hånd imens. Jeg tror jeg har fået en slags angst for sex. Jeg vil gerne, og har da også nydt det med mine eks kærester, men jeg fandt jo ud af, at de ikke har villet andet med mig, end det, så nu.. ja jeg ved ikke hvad der sker. Jeg føler mig lidt ensom om den her følelse, for jeg ved hvor meget sex betyder for alle. Alle mine veninder snakker om det, og selvfølgeligt gør alle mine drengevenner det også. Min ene eks, er jeg venner med idag. Det tog noget tid at tilgive ham for alting, men det gjorde jeg, og nu ved jeg hvordan han behandler piger i virkeligheden, altså hvordan han bruger dem. Jeg føler mig brugt, og har ikke lyst til sex som jeg plejede, er der nogen der har det på samme måde? , og er jeg dum at have min eks-kæreste som ven, når han har den indflydelse på mig? 

Kommentarer

vi er mange som har det som dig og oplever at drengene kun er ude på en ting og ikke vil andet. Det er tit jeg oplever det samme. Det er okay at du er ven med din ex så får du mere at vide om hvordan drenge tænker og bliver klogere og jeg regner med at du også kan lide ham som en sød ven :-0

best wishes...

 

560

Nej du er ikke alene. En af mine bedste veninder blev også brugt af hendes ex kærester.

Nogle drenge er nogle svin og jeg syntes at du skal sige det til ham din nye kæreste at du har det sådan. Du skal snakke med ham om det og jeg tror at han vil forstå det. For du skal jo ikke ende sådan igen. Nogle drenge er ikk som andre. Nogle af os gør mere ud af at hun skal have det godt, istedet for at tænke på os selv. Og sådan lyder det i mine ører at din nye kæreste er. Altså en der gør mere for at du har det godt.

Men som jeg skrev, syntes jeg at du skal snake med ham om at du ikk vil/er sikker på at du vil have sex på den måde.

 

Håber at den her besked hjælper dig lidt, og håber i får det godt sammen

 

- Andreas

529

Man hele danmark er bare fyldt med drenge som kun har et mål... (Sex) og de tramper på alle for at få det.. Hele min skole er fyldt med sådan nogle pop drenge som kun tænker på Bryster og sex... det er faktisk synd for dem.

535

Jeg har selv haft en kæreste som var en PIGE der gjorde sådan?! Jeg har fundet mig en ny, og vi har nu kommet sammen i fire år, og jeg elsker hende stadig, og jeg er sikker på at hun har samme følelser mig!

522

hehe men det er sku ikk alle drenge der er sådan jeg elsker sgu min kæreste mere end noget andet =) jeg er selv en dreng men XD..

554

Enig Med Casper Sådan Er Alle Drenge Ikk

533

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program