Udnyttet til sex

forumspørgsmål

Udnyttet til sex

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 10 måneder siden

 Min exkæreste er 16 og jeg er 14, jeg elskede ham virkelig virkelig højt, men han udnyttede mig bare, han sagde jeg bare var den der var billigst, og han var desperat og blev virkelig såret da han sagde det, forden type plejer han ikke at være:( burde jeg anmelde ham??

Kommentarer

hvad vil du anmelde ham for ?

310

Hvis i har haft samlege, kan i vælge at holde det hemmeligt, eller hvis du synes at han bare udnyttede dig, burde du melde han til Politiet.

MVH Thomas

321

vi havde samleje, han sagde han elskede mig, men så 2 uger senere slog han op på SMS, da jeg efter lang samtale med ham spurgte hvorfor sagde han at han var desperat, og jeg var billigst :(

308

I fra B er lige ledes. og da han er læge vil alle bare tror ham og ikke andere eller mig. har prøvet og det fik mig mere ned ind.. det han gjore imod mig...........

(Indlægget er rettet af en moderator. For at sikre anonymiteten er navne på personer og steder slettet i dette indlæg)

336

sex med mindreårig

339

Hej.

Jeg kender selv til noget ligende det der, det var også med en dreng der var to år ældre end mig, han kendte mig knap nok men jeg blev hurtigt forelsket i ham, men han udnyttede mig også og i dag føler jeg at han har halv voldtaget mig for vi havde ikke samleje, det var kun ham der lavede noget med mig selvom at jeg gjorde modstand men var ikke stærk nok og lige pludselig droppede han mig bare, jeg elskede ham også meget højt. Det jeg har gjort bare for at komme lidt videre er at jeg har snakket med ham om hvorfor han gjorde det og fortalt ham at jeg er bange for ham efter det? jeg har også snakket med mine veninder om det & med min socialrådgiver, det kunne du måske også prøve for at se om det hjælper? ..

Kram Rikke. (: 

344

så kan du ikke melde ham, desværre .

prøv at komme videre .  jeg har prøvet min eks kæreste slog op over en sms og vi havde lige haft måneds dag .

vi skulle være sammen den dag og jeg spurgte om han snart kom .  han svarede;

"nej skat .  jeg er så ked af det her men jeg slår op".

jeg var helt færdig og græd i flere måneder ,  men jeg kom vidst over ham.  ikke helt men tjaa .  det er over 1 år siden og jeg græder stadig en gang imellem .

 

314

Tja man kan såden set ikke rigtigt melde nogle hvis man haft samleg med en anden vedkommen? Men jeg tror bare at en 16år og 14år ville ikke være super godt for hinaden fordi det skal være såden at man virkelig elsker hinanden og ikke kun tænker på sex? Hafte selv en kæreste hvor hun var 20 og jeg var 16-17. Det følges bare at hun ville ha alt bare for at udnytte en men fik det først af vide i sidste uge da jeg var hjemme hos mine to venner. Så jeg synes bedstemt ikke at man kan være bekendt og gør det. Man skal se og kunne forstår at hvis de mener det skal de også kunne mene det. Så ja jeg er jo 20år og har ingen kæreste men det, er også det samme som at være fri fra en vedkommen der brændte en af på date eller hvor det var henne? Så Unge teen piger på 14år Husk at i må aldrig gør uden at i ved hvordan vedkommen er også man skal også være lidt mere ældre for at ha samleg. :) Knus Ulrik

337

Du er jo under den krimminelde lavalder, og du KAN faktisk godt andmelde ham for OVERGREB, ikke voldtægt. Han har haft samkvæm med en midreårig, og er selv over den krimminelde lavalder, og KAN derfor gost straffes... Hvis du lige tager en rolig snak, med en betjent på den lokale politigård. Du skal bare fortælle historien. Men husk at hvis du vil andmelde ham, så andmeld ham for overgreb. Overgreb og voldtægt er to VIDT forskællige ting. Overgreb er noget, som man lidt selv er skyld i. Voldtægt, det er når der er en mand på gaden, og du passerer ham næsten, og han tager fat i dig, og forfører dig. Overgreb er fx. hvis jeg er lærer, og du er en køn pige, med nedringet pluse, push-op BH og bukserne lidt halv-langt nede, så man kan se trussen. DET er overgreb. Håber du har fået svar på dit spørgsmål.

MVH Thomas

380

din kommentar er så forskruet, på så mange måder. Voldtægt kan ikke bare reduceres til, at en person bag en mørk aften springer frem og overfalder en... De fleste voldtægter udføres af personer, man har kendskab til i forvejen

Hej Thomas

En voldtægt er et overgreb.

En voldtægt er at have sex med en anden person mod vedkommendes vilje. Hvis en person siger nej og tvinges til sex, er det en voldtægt. Man er ikke selv skyld i det fordi man har udfordrende tøj på.

/Gråspurv

376

Hej alle sammen.

Jeg er glad for at se at så mange deltager i debatten. Det er et spændende emne, og jeg synes at i er mange der har nogle gode vinkler på problemet.
Jeg synes lige det er vigtigt at jeg vil gøre det tydeligt,  hvad det er loven siger omkring den seksuelle lavalder.

Det er ifølge loven forbudt at gå i seng med hinanden med nogen under 15 år. Dette gælder også hvis begge er under 15 år.
En dreng på 16 år kan straffes for at have haft sex med en pige på 14 år. Det er dog ikke normalt at man faktisk dømmer og straffer unge som er jævnaldrende, hvis begge har haft lyst og været enige. I kan læse mere om den seksuelle lavalder her:

Jeg vil også gerne lige gøre det lidt tydeligere hvad voldtægt og overgreb er , og hvordan de to begreber er forskellige.

Voldtægt er, når et menneske mod sin egen vilje er blevet tvunget til sex. I lovens forstand skal der være tale om et samleje.  

Overgreb er, når et menneske mod sin vilje bliver tvunget til, eller udsat for noget det ikke bryder sig om. Det kan godt have noget med sex at gøre, men det behøver det ikke. At blive udsat for vold eller grov mobning er også et overgreb. Et seksuelt overgreb er hvis et menneske bliver tvunget til, eller forsøgt tvunget til,  en anden form for seksuel handling end samleje.

Læs mere om loven omkring voldtægt og seksuelle overgreb her.

DeBedsteHilsner

NielsChristian - Vejleder i stuen

399

Jeg har haft det samme problem bare med min halv storebror. Han er virkelig sød og lækker. men hvergang vi sidder i samme rum sidder han mig et blik som viser, VI SKAL HAVE SEX OG DET ER NU! men det er det eneste han vil med mig.

Hilsen Louise

(Indlægget er blevet redigeret af moderator-teamet. At opfordre til vold eller selvtægt accepteres ikke i debatten på Cyberhus.dk. Læs mere i vores retningsliner her )

323

Jeg har også et problem. Jeg lærte en dreng at kende i gennem nettet.. Vi skrev så i lang tid.. Og vi mødtes, og var sammen en hel weekend.. Alt sammen gik så hurtigt for sig, og det udviklede sig alt sammen meget hurtigt.. Jeg begyndte så småt at blive forelsket i ham, og han blev ved med at fortælle mig hvor dejlig jeg var, og hvor forelsket han var i  mig... Og det slog jo bare benene under mig. Han fortalte også at han ville have et seriøst forhold denne her gang og alt muligt.. Troede virkelig på at det skulle være ham og mig. ;i. Men så da han tog hjem, skrev han ikke særlig meget til mig mere.. Og det gik jeg så rundt og fuckede min hjerne op med i en lille uge.. Så tager jeg mig endelig sammen til at skrive til ham, og spørgere om han overhovedet har nogle følelser tilbage hos mig.. Han skriver bare '' hmm.. Ser dig nu bare som ven <3 ''. OG mt hjerte banker bare der ud af .. Forstår det stadig ikke. Har på fornæmelsen han er sådan en date tripper. ;S. Jeg føler mig dum og naiv... Hvis han virkelig var så forelsker som han gav udtryk for, ville følelserne ikke bare forsvinde på så kort tid. Og det skal lige siges afstanden var og er ret stor mellem os. Han siger også godt nok selv at han er et svind, og han skammer sig.. Men hvad i helvede skal jeg dog bruge det til.. der var ingen grund til at han skulle spille med mit hjerte og hovede på den måde, hvis han i virkeligeden måske bare havde tænkt sig at bruge mig..  Og hvis det sandt det jeg tror, spillede han sit spil GODT!. Så skulle han lige hjem til mig og få sin selvtidllid op igen, og så det done bagefter. Han skriver godt nok at han gerne vil snakke med mig om tingene, og han vil komme her.. Men det jaaa? det siger de alle jo?, som om han selv gider tage hjem til mig?.. Det skal lige siges jeg er 15, og han er 17. Hvad tænker drenge ikke på i den alder?..

334

Kære Ano.

 

Det lyder ikke umidlbart som om at I havde sex mod din vilje. Det lyder lidt for mig som at I havde sex, og at han derefter slog op med dig to uger efter, hvilket selvfølgelig gjorde dig utrolig såret. Måske er det derfor at du gerne vil anmelde ham? Fordi at du inderst inde er virkelig vred og føler dig trådt på.

 

Hvis jeg tager fejl, og at I havde sex MOD din vilje, så vil jeg forslå dig at gå til politiet med det ja. Jeg tror bare ikke at du kan få noget ud af det, da det er utrolig svært at bedømme hvor vidt du blev voldtaget eller ej. Mange af disse sager bliver afvist, netop fordi at der ingen beviser er.

 

 

Men held og lykke..

 

Klara

315

For at få beviser om det har været voldtægt (i nogle situationer) bliver man undersøgt, for så kan man jo se forneden at penissen har tvunget sig ind i skeden på kvinden. Der vil højst sandsynligt være rifter  og blødning osv.

Dette har måske ikke lige så meget med emnet at gøre men det er omkring sex.
Jeg sagde til min kæreste igår at jeg ville vente et stykke tid med at have sex igen, fordi vi har haft nogle  problemer på det sidste og nu føler jeg mig ikke klar til at have sex med ham i øjeblikket. Tror han blev lidt såret og ked af det. Synes i det var det rigtige at gøre?

331

Er 15 og har haft sex med en der var 13
Men vi var fulde og har snakket om det og vi er venner

351

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program