Hvad stiller jeg op med min lille pik?

forumspørgsmål

Hvad stiller jeg op med min lille pik?

forumspørgsmål af
David
16 år
Oprettet 2 år 8 måneder siden

Der er heldigvis kommet lidt gang i festerne igen og andre lejligheder hvor man kan mødes mange unge. Jeg kan mærke der måske er nogen piger der ku være intresserede i mig og det er jo smigrende. Derfor ku jeg nok nærme mig min første gang og det er jo rart men jeg er også virklig bange for det for jeg har en sygt lille pik. Den er virklig kun nogen ganske få cm, selv i stiv tilstand og den kan jo ikke tilfredssstille en pige. Jeg er virklig nervøs for det. Hvad gør jeg?

Kommentarer

Du skal tænke på at pikken ikke altid er det bedste at tilfredsstille en pige med. Mange piger, også jeg, foretrækker faktisk at blive slikket, så en god ide vil måske være at lade den første pige du er sammen med give dig et lille kursus i lick-job. Det kan nemlig godt være lidt svært i starten ved jeg, for drenge synes tit der er vildt mange hudfolder og alt muligt dernede og det kan jo være svært for en dreng at orientere sig. Men få hende til at vise dig hvordan man gør og så kan du med garanti nemt tilfedsstille en pige selv om det ikke blir med pikken. Men hovedsagen er jo at gøre hende glad!

60

Tror godt det kan lade sig gøre allgevel. Sørg for at komme højt op på pigen så pikken gnider mod hendes klit, så betyder størrelsen knap så meget. Du kan også lade hende ride dig, så kan hun selv styre det. Lad hende hjælpe dig ved hele tiden at spørge om hun kan mærke den og om det er godt nok. Ved fælles hjælp er det slet ikke umuligt at du kan få hende til at komme. Pøj, pøj med det!

62

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program