Pls hjælp

forumspørgsmål

Pls hjælp

forumspørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 2 år 11 måneder siden

Hej jeg er en pige på 11 år. for ca. et år siden kom der en dreng ind i min klasse, han er MEGA irretende.  Han har gået mig på lige siden han startede. Fx. Her i forgårs (21 april. 2021) der var min vandflaske uhtæt, og den havde ligget i min taske den havde ødelagt en skole opgave( men min lære sagde det var ok) han sagde " du kan da bare samle den som et puzlespil.  Jeg sagde " den er jo helt krøllet og ødelagt, så det kan jeg ikke" og så siger han " jeg vidste godt du ikke er  klog nok til at lave et puzlespil. Og dagen efter anklagede han mig og min veninde for at ryge hash, (idk hvordan man staver det) og hvis der er en ting jeg holder mig langt væk fra så er det det. Nå men han sagde at alle piger gør det, og det gør de da på ingen måde. Og det går mig virkelig på.  Jeg har prøvet og sige det til min lære men Hun gør ikke Noget ved det. Jeg har også sagt det til mine forældre men hvad kan de gøre når min lære ikke gør noget.  Det skal lige siges at jeg kan godt sige fra men ikke for meget  For han er en meget stor dreng. Og han bliver også meget nemt sur over ingen ting. Håber der er en der kan hjælpe. Tak på forhånd.

 

Kommentarer

1. sig dine forælder skal kontakte hans forældre og sige at han mobber dig og det gør dig ked af det. vis det ik virker vil jeg råde dig til og ignore ham husk på kun idioter mobber det dig der blir til noget i fremtiden ik ham ;) 3 den sidste løsning er og angribe tilbage selvom han er større end dig men det sidste jeg ville forslå men vis der ik er andre muligheder så slå ham hårdt i maven så stopper han af sig selv bare kun gør det vis alt det andet ik virker men vis du slår ham hårdt i maven så gør det når han ik er forberedt på det MEN DET ER DEN ALLERSIDSTE MULIGHED!

67

Drenge i den alder spiller smart. Jeg har selv gået i klasse med nogle drenge (Det skal lige siges jeg også er en dreng) de her drenge gjorde næsten aldrig en pige fortræd. De kunne være Møj irriterende overfor nogle piger, men de gjorde dem ikke fortræd. Du skal sige fra over for ham, hvis det bliver alvorligt, men elllers ignorer ham.

Jeg vil foreslå du får dine forældre til at skrive til jeres lære og sige det ikke er i orden, hun ikke gør noget ved det. Hvis der stadig ikke bliver gjordt opmærksom på det, synes jeg dine forældre skal skrive til ledelsen, som HELT sikkert vil gøre noget ved det. I bund og grund skal du have sagt det til dine forældre og sige at du er virkelig utilpas med situationen.

74

Hej, du skal snakke med dine forældre og så skal de kontakte skole. 

72

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program