Sex og til sammen køn

forumspørgsmål

Sex og til sammen køn

forumspørgsmål af
Pige
15 år
Oprettet 2 år 10 måneder siden

hej Jeg er en pige på 15 så er rigtig meget forelskel i sin bedste veninde og vil bare have at hun røre ved mig helt tid men er rigtig Bange for at kaste mig ud i det hvis hun ik har løste til det og hvad nu hvis hun sige det til nogle, min familie synes det er forkent at være til det sammen køn så min forælder ik for det af videre og hva nu hvis hun siger det.. Hvad skal jeg gøre og hvad synes du? 

Kommentarer

Jeg er er 14 og også forelsket i en veninde og ville gerne kramme og flette fingre hele tiden. Jeg tænkte hun måske også gerne ville mer men viste det jo ikk. Så så vi en serie og der var noget om to piger der blev forelsket i hinanden. Så snakkede vi om det og jeg spurte hende hvad hun synes om mig på den måde og heldigvis var hun osse intresseret. Så snakkede vi vider om det og nu har vi så også  rørt hinandens...okay jeg sir det altså bare ligeud...skede. Og det varikke klamt eller noget. Jeg er glad. Men jeg har det som dig, mine forældre må ikke vide noget! Så prøv og kom til og snakke om pigekærlighed ud fra en film eller noget og så se hvad hun siger. hvis hun er positiv kan du gå videre. Held og lykke.

45

Mangle tak for dit svar 🙂 jeg vil prøve

 

46

Start med måske at indlede en samtale, hvor I taler om jeres seksualiteter. Der har du lejligheden til at spørge hende, hvad hun synes om det at være til samme køn, og derfra kan du fortælle, at du er til piger. Afhængig af, hvad din veninde fortæller og reagerer, så kan du fortælle hende, at du godt kan lide hende som mere end bare en ven.

47

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program