Jeg ser spøgelser over alt!!...

forumspørgsmål

Jeg ser spøgelser over alt!!...

forumspørgsmål af
Fnuller
12 år
Oprettet 4 år 1 uge siden

Jeg er en pige på 12 år, der ser spøgelser over alt. Både gamle og unge. De river i mig, og prøver at få mig med. Jeg kan ikke klare det længere!! Er der andre, der har prøvet noget lignende? Føler mig så alene

Kommentarer

ved folk du har det sådan her? jeg tror ikke det er spøgelser fordi jeg tor ikke der er så mange som du beskriver... spørg dine forældre om hjælp

564

Du skal tale med dine forældre - hvis de ikke lytter, så en anden voksen du kender, din klasselærer, din læge - evt den præst du gik til konfirmationsforberedelse hos - bliv ved indtil en lytter!!
Enten hallucinerer du ( ser ting der ikke findes men som din hjerne opfinder ) eller du har evner til at se ånder og spøgelser og derfor kommer de til dig. Men fakta er at du oplever det her og det er meget skræmmende for dig, du har været en meget modig pige, men nu må du række ud efter hjælp, Du brug for hjælp og støtte.
Christina
(Bor i et hjemsøgt hus og ved hvor skræmmende det er at opleve ting andre ikke ser, mærker eller hører)

512

der findes ikke spøgelser så enmulighed er at du er skitsofren

529

Altså jeg har lidt svært ved at komme med noget men... altså jeg synes måske du skulle få talt med dine forældre og/eller nogen andre du er tryg ved Altså spøgelser findes jo ikke! Men få talt med nogen om det nogen veninder/venner om det:) og ellers held og lykke med at slippe væk med tanken! PS jeg tror altså lidt på dig da vi havde matematik (min klasse) var der en der træk i mig stolen vældede og jeg skyndte mig at hoppe af og så et, et spøgelse!

67

Det der med stolen der vældede hele min klasse stirrede på mig resten af dagen de synes jeg var mærkelig men seriøst der var et spøgelse!!

54

Nogle børn har evnen til at se spøgelser, alle dem jeg har snakket med der har set dem, har altid sagt at spøgelserne var venlige og rolige. Det ene var et tvillingepar hvis afdøde onkel havde flyttet ind på deres værelse og lå i deres seng. Så de fik en professionel til at komme og bede ham om at finde et andet sted at være.

Jeg tror simpelthen der er noget i vejen fordi de spøgelser du beskriver virker ikke som normale spøgelser. Du skal helt sikkert bede dine forældre dig om at tage til lægen.

58

Jeg ser også spøgelser ingen tror på mig... men de river bare ikke i mig, det som jeg gør er at snakke til dem... det hjælper lidt

40

Der er mange børn der ser spøgelser men så stopper hen over tiden fordi at alle folk omkring dem siger at det er forkert og spøgelser ikke findes, efter længere tid stopper mand med at se spøgelser og glemmer alt om det, grunden til at børn ser spøgelser er fordi der ikke er nogen der er sagt til dem at det rigtige er forkert til dem endnu. Du har det stadig i dig men en del af dig vil ikke give slip i det.

37

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program