Jeg har onaneret med 4 andre fra min klasse

forumspørgsmål

Jeg har onaneret med 4 andre fra min klasse

forumspørgsmål af
Søren
14 år
Oprettet 2 år 8 måneder siden

Jeg havde idræt i går og så aftalte jeg og 4 andre drenge fra min klasse at vi ville prøve at onanere da vi stod ude under bruseren. De andre drenge var færdige så der var kun mig og 4 andre drenge som stod og onanerede. Var det forkert at gøre det for jeg synes på en måde det var vildt dejligt at gøre det og det syntes de andre også. Vi har aftalt at gøre det igen næste gang vi har idræt. Hvad synes I andre det er rigtig eller forkert det vi gjorde. 

Kommentarer

Jeg ville aldrig gøre det med 4 andre og slet ikke i skolen. Det ville jeg ikke bryde mig om. Jeg synes måske ikke det er helt rigtig at gøre i skolen. Altså ikke fordi jeg er snerpet eller noget, det er okay at onanere med andre. Jeg har selv onaneret sammen med en veninde og det var hyggeligt og spændende men jeg ville aldrig gøre det med flere på en gang og aldrig i skolen. Jeg synes det er noget intimt og det kan man godt holde derhjemme med en enkelt god ven eller veninde. Jeg er 14

66

Det er helt fint, bare gør det igen

62

Tror mest det er en drengeting det der med at stå mange i badet og file løs. Har godt hørt et par drenge snakke om at de har gjort det til fodbold. Tror ikke rigtig det er noget for piger (ret mig hvis jeg er fejl på den). Ikke fordi piger ikke onanerer sammen. Men det er nok mere en tæt venindeting som man gør derhjemme på værelset hvor man får snakket godt om det og støtter hinanden og er der for hinanden når det sker. Det er nok lidt mere følelsesbetonet tænker jeg.

62

Har selv gjort det også i skolen, så bare gør det igen.

54

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program