onani?!!!!

forumspørgsmål

onani?!!!!

forumspørgsmål af
emilie
13 år
Oprettet 3 år 2 måneder siden

Jeg onanere lidt, men kan ikke blive tilfredstillet. Jeg ved alle har forskellige lyster, men kan ikke skive hvordan i onanere?

Kommentarer

Hello! :)
Det er altid forskelligt hvordan man onanerer, og det kan tage noget tid at finde ud af hvad der virkelig tilfredsstiller én.
Mit forslag er prøv dig frem :)

- Hvis du f.eks ser porno, og der er nogle billeder på siden som du egentlig synes ser lidt dejligt ud eller der sker noget kort i den video du ser, så kan du altid prøve at se om du kan finde noget mere af det - evt oversæt det til engelsk hvis du ved hvad det hedder på dansk og søg. Det var sådan jeg kom frem til mine egne præferencer.

- Jeg har også læst en artikel for noget tid siden, hvor folk fortalte om hvordan de fik en mere intens orgasme end normalt når de onanerede. En af de råd lød på at man prøver at onanere indtil man er lige ved at få en orgasme, og så stoppe - for derefter at gå i gang igen og så få en orgasme når man ikke gider at prøve at stoppe mere. Så onanere/tæt på orgasme: Stop/slap lidt af/onaner videre. Det virkede også for mig synes jeg.

- Vær ikke bange for at gøre hvad du føler er behageligt. Da jeg selv startede ville jeg næsten ikke røre ved mig selv, for jeg følte at det var lidt uvant at være så intim med mig selv, men efterhånden som jeg er 'vokset med opgaven' har jeg lært at sprede benene lidt mere for mig selv, og lade mine fingre være der hvor jeg selv synes det er rart. Prøv selv, for når man udforsker sig selv og prøver at få orgasmer fra forskellige ting (afhængig af hvad du gør ved dig selv) finder man mere og mere ud af hvad der fungerer bedst og hvad man får mest intens orgasme af. Personligt er klitoris jo et meget godt sted at starte.

Jeg håber det hjalp lidt :)

263

Jeg onanere med fingrene og hvis jeg har menstraution tager jeg gummihandsker på og det giver en god følse

297

Jeg gør det med en pude, både alene og med andre.. gnubber

237

fortæl mere om det

16

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program