Mine forældre

forumspørgsmål

Mine forældre

forumspørgsmål af
Olivia?
13 år
Oprettet 4 år 6 måneder siden

jeg hang ud med nolge venner som jeg ikke skulle henge ud med vi drak os fulde og jeg røg mine forældre fandt ud af det og de siger hvis jeg gøre det igen eller er sammen med de her mennesker igen skal jeg på kostskole. Jeg kan ikke holde mig væk fra de her mensker fordi jeg kan godt lide at være sammen med dem og de er min venner men mine forældre de kommer i frikvatererne for at tjekke st jeg ikke er sammen med dem og jeg kan ikke holde det ud mere. Så jeg tror nesten at jeg skal sige ja til st komme på kostskole men jeg elsker min skole og jeg vil ikke rejse og mine forældre skæller mig ud vær dag og jeg må aldrig være sammen med mine venner igen og jeg tror ikke jeg kan klare det har fået selvmords tanker og alt mugligt efter det her kan i være søde at hjælpe mig og giv mig et råd hvordan jeg kan klare mit liv

Kommentarer

Holdninger til det her kan variere. Jeg er 14 næsten 15, mine forældre vil ikke have jeg skal drikke. Det respektere jeg, men der er selvfølgelig nogle dag jeg drikker. Du er kun 13, de gør det for dit bedste det er en meget tidlig alder at drikke og ISÆR at ryge. Ingen burde ryge, da det er skadeligt for helbredet. Det er din beslutning, men dine forældre vil dig bare det bedste. Det at de skælder dig ud, viser bare hvor meget de holder af dig.

157

Det her er hvad mine forældre siger til mig

Du får to øl med til fest drikker fire så får jeg bare ikke nogle øl med i lang tid.

Men drikker jeg kun de to får jeg tre med næste gang

Det vil sige at du måske får log til at se dem når du bliver ældre

217

hej pige 

jeg kan sagtens forstå det ikke er nemt hvis de er dine venner og du måske ikke har andre venner eller venner du hellere vil være sammen med men jeg kan se du er 13 år og i den alder er det måske ikke sådan en god ide at drikke og især ikke at ryge og du har jo ikke fået lov af dine forældre, nu ved jeg ikke om dine venner har fået lov af deres forældre men hvis de ikke har det synes jeg også du burde fortælle dem det er ikke er en særlig god ide. du skal også fortælle dine forældre du virkelig ikke har lyst til at gå på kosskole og at du er meget glad for din skole tror ikke de ville tvinge dig hvis du virkelig ikke vil;)

183

Hvis dine forældre giver dig valget mellem dine venner, som du selv siger ikke er gode at hænge ud med, eller kostskole, synes jeg du skal stoppe kontakten med dem. Hvis de sender dig på kostskole kommer du jo alligevel ikke til at snakke med dem mere, og så vil dine forældre nok hele tiden være efter dig. Du siger at du elsker din skole, så derfor er disse venner nok ikke værd at holde på. Jeg synes du skal finde nogle venner som også dine forældre kan lide. At ryge er meget dumt, så jeg forstår godt dine forældre i den her sag, men jeg forstår også at det er svært at give slip på venner. Mit bedste råd er at droppe kontakten med de her venner, som dine forældre tilsyneladende synes er dårlig indflydelse, blive på skolen som du er på og så få nogle nye venner, eventuelt andre fra din klasse eller parallelklasse.

185

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program