Hvad er livet værd?

forumspørgsmål

Hvad er livet værd?

forumspørgsmål af
Camilla
17 år
Oprettet 4 år 10 måneder siden

Seriøst, hvad er livet overhovedet værd?

Livet handler nærmest kun om selvskade eller selvmord.

Jeg så min bedste veninde prøve at begåselvmord, det var rigtig hårdt! Lige siden den dag har jeg bare hat det rigtig hårdt! sometimes! har jeg bare lyst til at løbe langt væk og gemme mig et par dage!

Livet er svært men man skal altid prøve at være stærk!

Jeg er kommet der til jeg ikke kan magte livet mere! Jeg er vandt til livet med cutting og selvskade da mine veninder er selvskadende!!! MAN FØLER SIG RIGTIG ALENE! har levet med det her siden 2-3 klasse og nu går jeg i 10! jeg har vendet mig til at se blod!

Kommentarer

hej, jeg har ikke været i dinne sko. Og det må sikkert også være hårdt. Men som du siger lige meget hvad dør du. Men det er så grunden til at du skal nyde det du har. så længe du har det. Vis du ikke magter livet længer, så prøv at opdag noget nyt. Ligesom på en måde ved jeg stadig hvad du menner for jeg går igennem faktisk noget lidt ligne. Men for at undgå det så laver jeg youtube og er der for dem der er der for mig. Fks tænk på din forældre. tænk på hvor ked af det de vil havet været også tænk på at de ville give sig selv skylden for det. Her er et meget hårdt tema. Men du kan begynde med at find dig et arbejde. Eller gå til danse kapelet. du kan være sanger. men du skal aldrig give op. Og ikke tag alt for stor skridt i livet. For højd at flyve dybt og falde. Men jeg tror at du skal find dig en kæreste eller et job eller fritids aktivitet. Eller hold dig til noget du godt kan lige. prøvet at give dig lidt af min viden til selvmord. Jeg håber at du tag det til dig. Du kan måske blive Youtuber og optag V-Logs, du kan gå til svømning eller du kan finde på noget helt originalt. Og jeg hold Fingre for at du ikke begår selvmord. Og for det fedeste liv. Og ja jeg er kun 14. Men prøver at hjælp folk ind på siden. Vis det her ikke er noget du har skrevet for sjovt så håber jeg virklig at du ender med at have et godt liv.

138

jeg følger dig ind på siden så vis du har nogen spørsmål så spørg. Svar så hurtigt som jeg kan

158

Jeg kan desværre ikke fortælle dig, om livet det er dét værd, fordi det er dét ikke mit perspektiv, jeg roder med mit eget lort. Men du kan altid håbe, gør alt for, at i morgen vil blive bedre.
Selvskade er ikke vejen, det fandt jeg ud af, det sviner mere end, hvad det gavner, det er absolut nyttes løst. Find en anden ting, som sætter dig ud af tankerne, noget som flytter dine følelser ind i den anden verden. 
Ærlig talt, så tror jeg ikke, at selvmord er vejen i det lange løb, idk. Bare tanken om, at alt kan ændre sig i morgen og træning er, hvad der holder mig kørende. Jeg er tror sgu ikke, jeg er nær noget hjælp her, men alt, hvad jeg kan, er at perspektivere fra mit eget liv i håbet det hjælper dig. Jeg håber dit liv bliver vendt op og ned, og du får livsglæden tilbage.

103

først og fremmest synes jeg du skal have nogle andre venner. så kunne du tage den der fra, og så når du ikke har venner, der begår selvskade, længere, er det måske nemmere for dig ikke at tænke, så meget på det længere

116

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program