Sperm inder sex

forumspørgsmål

Sperm inder sex

forumspørgsmål af
Thomas
13 år
Oprettet 2 år 10 måneder siden

Jeg har snakket med en pige fra min skole. Vi har snakket lidt om at have sex men når jeg onanere så kommer det ikke sperm ud jeg er bare lidt for om hun synes det er pinligt vis der ikke kommer sperm og

Kommentarer

Du er 13 år og det kan være at det er derfor du ikke kan få udløsning. Du er formentlig ikke kommet i puberteten eller først ved at komme i puberteten. Du bliver bare nød til at vente. Men det vil nok snart kunne sperme. 

94

Jeg har fået hår for neden og min stemme springer op og ned 

84

Så skal du bare tage det roligt. Så vil det ikke tage lang tid før du kan sperme og jeg vil også sige at du kan være glad for at have fået hår dernede for det har jeg ikke. Og rigtig god fornøjelse når i skal have sex sammen. 

79

Synes du er for ung til at ha sex. Men I kan måske begynde så småt med fingrene. Hun kan vise dig hvordan du tilfredsstiller hende med fingrene. Hvis du er flov over at du ikke sprøjter kan du vente med at lade hende ordne dig med fingrene til du er gammel nok tl at sprøjte.

87

Når du har fået hår dernede og din stemme er på vej i overgang er du ved at gå i pubertet. Det gjorde jeg selv da jeg var 13. Så varer det ikke længe før du begynder at producere sperm. Så du kan sige til pigen fra din skole at hun bare må ha lidt tålmodighed, det varer ikke længe før du kan sprøjte.

88

Du skal stadigvæk bruge kondom selvom du ikke spermer

83

Tænker... Tror du ikke hun er lige glad med om du kan sperme eller ej, for det handler jo mere om du kan få orgasme / udløsning tør eller våd er vel lige meget ? 
selv fik jeg min første tørre udløsning som 9 årlige og våd som 11 årlige.

79

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program