Bange for at der sker ham noget

forumspørgsmål

Bange for at der sker ham noget

forumspørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 7 måneder 5 dage siden

For nogen tid siden synes jeg en mand der er meget ældre end mig gloede på mig, og da han flere gange havde vist sig steder hvor jeg kom blev jeg til sidst bange for at han ville voldtage mig, og jeg gjorde nok nogle overdrevne ting på grund af min angst, nu er der bare sket det at han selv er blevet meget bange for mig, han styrter væk hver gang han ser mig, nogen gange render han ind i andre mennesker fordi han ikke ser sig for, og nogen gange løber han over gaden uden at se sig for, forleden stoppede flere biler dyttende op, der skete ham ikke noget denne gang, men det gør der måske næste gang, og hvis der gør det vil jeg føle det som jeg myrdede ham resten af livet, det vil jeg ikke kunne leve med. HVAD SKAL JEG GØRE? for at det her kan stoppe, det han gør er meget værre end hvis han havde voldtaget mig, det tror jeg heller ikke han vil i dag, jeg overregerede, og det fortryder jeg, hvordan kan jeg få ham til at forstå det, han tør ikke være i nærheden af mig. Jeg var parat til at smide alt tøjet og stille mig nøgen op foran ham og lade ham voldtage mig hvis det kunne hjælpe. Noget andet er at jeg vist nok er ved at blive lidt småforelsket i ham, jeg ville nok ikke afvise ham hvis han ville være kæreste med mig. Men lige i øjeblikket er han rent ud sagt hunderæd for mig. Hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

Det lyder meget sødt at du er blevet forelsket i ham 😊

Måske kan du prøve at finde ud af hvem han er og hvor han bor, så du kan kontakte ham og fortælle ham om, hvordan du har det?

Er du meget modig kan du råbe "vent" når I mødes og han vil stikke af?

30

Måske kunne du prøve at få en af dine venner til at snakke med ham, og I kunne så derefter mødes alle tre og snakke om det stille og roligt. Det der med at du er ved at blive lidt småforelsket i ham skal du nok vente lidt med at fortælle ham, det kan i værste fald gøre ham endnu mnere bange for dig.

15

Ja, det er bedst at få det problem løst, jeg tror du på én eller anden måde må i kontakt med ham, måske gennem en tredje person hvis du ikke selv kan nærme dig ham, jeg kender lidt til et lignende problem, jeg kender nogen der kender en mand der har det fuldstændig lige sådan med en ung kvinde som du beskrifver, for nogle år siden da han løb fra hende ned af en trappe faldt han ned af trappen og blev slået halvt invalid for livstid, så der kan hurtigt ske noget hvis ikke dit problem bliver løst. Og hvis du er ved at blive lidt forelsket i ham tror jeg lige at du skal lade det vente lidt, jeg kender ikke ham du nævner, men ham jeg har hørt om er vist nok alt andet end forelsket i hende han er bange for.

14

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program