Spørgsmål om udseende

forumspørgsmål

Spørgsmål om udseende

forumspørgsmål af
Eline
14 år
Oprettet 6 måneder 4 uger siden

Hej :)
Jeg er en pige på 14 snart 15. På det seneste er jeg begyndt at tænke rigtig meget på mit udseende. Jeg har aldrig være tilfreds med det. En lille næse, min hage er utydelig, undervægtig men jeg synes altid at mine mave er for stor, brysterne er ikke store nok og det samme med min røv, det klæder mig kun med kort hår, uren hud.
Så jeg ville lige spørge hvad folks krav er om kroppen er og hvad jeres drømmepige ser ud som
Tak!

Kommentarer

Langt hår, gerne store øjne (farven ikke vigtig), små bryster (ved godt, mange drenge foretrækker store bryster), søde små tæer, god fast, gerne lidt stor røv, barberet, sødt smil, gerne opstoppernæse, gode lår. Det må være min drømmepige.

38

Eline man kan altid finde ting ved sig selv man ikke synes er godt nok - det hjælper bare ikke noget, for man kan jo ikke ændre på den man er og måden man er skabt :-)

Vær tilfreds med den du er og jeg lover dig, at du nok skal finde en sød fyr, der synes at du er helt perfekt præcis som du er! 

27

Tak men det er trods alt svært at acceptere :)

29

Ja. Men det vigtigste ved dig er den person du er og ikke alt det andet :-)

31

Ikke så høj, da jeg selv er ret lav, lyst hår, grønne/blå/brune øjne, små bryster, må gerne have lidt fedt på kroppen, gerne nogle gode former på røven. Uanset hvad, du skal elske dig selv for a t blive elsket. Du er pæn nok som du er.

19

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program