Jeg vil gerne have hjælp til så jeg tabe mig

forumspørgsmål

Jeg vil gerne have hjælp til så jeg tabe mig

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 1 år 9 måneder siden

ned i bunden der komme til at står hvor mange jeg vejer  og høje så kan i selv gå kigge bmi hvis det er)

Hejsa jeg har drømt om at få six pack lige siden jeg gik 5-4 klassen har bare ikke gjorde nogen ved det endnu og jeg er overvægt tog lige et bmi ind for en hjemmeside der står ned i bunden 52.67 i bmi hvis man bare lige kunne få den ind på 20 i bmi så er jeg glad for det men så hedder ikke six pack jo så det jo at være tynd jo det os godt men har i nogen gode råd til mig når jeg skal tabe mig  og har i gode råd til  mad og har ide til hvad jeg kunne få at spise om morgen og midt og aftensmad der tænker på at spise en.. Og har i nogen gode apps som i synes jeg skal download  som der øvelser jeg søger efter men der komme ikke rigtig nogen som jeg tænker kunne hjælpe derfor tænkte jeg i kan jo hjælpe mig for at komme godt igang med det også vil jeg høre om i ved hvor mange vejer en 15 år og hvor mange spise en 15 år normal kan i være søde og hjælpe mig så jeg tabe mig hvis i vil snakke med mig så skrive under chat her tak i må have en god dag.

(jeg er 1.78 og vejer 168 kg og alder 15 år )

Kommentarer

 Gå dig en tur i skoven hver dag, gør det til en vane. En god 5km med musik i ørene. Hvis du er intresseret i nogen sport, så bare se at komme igang. Husk, hvis du seriøst vil tabe dig, er der ingen pjækkedage hvis det regner er lign. Man skal yde før man kan nyde.

79

Det er seriøst jeg vil tabe mig det er næsten ikke nogen tøjet jeg kan pas også synes jeg alle de fra aldersgrupper har Nice tøjstil nogen af dem jeg synes det var træls jeg ikke kunne passe det os jeg vil bare gerne have den storcmave væk så jeg kan passe nogen tøj  bare lige for at høre ved du sådan Ca hvor mange sådan en på min alder spise  og hvad tænkte du at der godt at spise til morgen mad og midtmad  og har en cykel som jeg ikke rigtig brug til nogen? 

59

Jeg er seriøst vil tabe mig og er træt af jeg ikke kan gå rundt i tøj som min gøre og jeg bliver hold ud for begrund jeg overvægt tror jeg og synes jeg bare kan ikke lave det sammen ting som min venner kan begrund af jeg tyk  også vil jeg høre jer hvad synes der godt at spise til morgen mad og midtmad når man skal tabe sig    også jeg os den her hvor mange spise en 15 år normal om dage hvis kan svar så skrive? 

71

Morgen mad siger du? Jeg spiser selv skyr eller anden fedt fattig youghurt, med alt fra frugt som banan ( Der indeholder en masse mineraler og sunde stoffer) til Crunch, som er noget du kan tilføje til din youghurt, som er fyldt med proteiner. Det er vigtigt at få sig en proteinrig morgenmad.

67

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program