Sexlyst

forumspørgsmål

Sexlyst

forumspørgsmål af
Amalie
13 år
Oprettet 1 år 4 måneder siden

Jeg har haft ret meget lyst til sex her for tiden men ved ikke om det er normalt? Jeg stikker en gang imellem min finger op i migrerer jeg er i karbad men det gør lidt ondt. Jeg tror jeg er ret glad for at læse om skeden og røre ved den da jeg er virkelig interraseret i sex. Er det normalt at have sexlyst som 13 årig??

Kommentarer

Det er helt normalt hos pige ri din alder. Fra den ene dag til den anden, er man pludselig lidt liderlig. Har du en kæreste? Hvis du har, kan det være meget dejligt at nusse og kæle. Men tilbage til det reelle spørgsmål. Ja det er helt normalt. De fleste i din alder, oplever dette, da Kroppen producere en masse nye hormoner. I puberteten begynder de fleste også at udforske sin egen krop. Som du nævner giver du dig selv en finger, du vil udforske kroppen på dit eget og det andet køn.

66

Hej Amalie. Ja, det er helt normalt. Jeg er 15 nu men begyndte også da jeg var 12-13 at intressere mig for det jeg har mellem benene. pludselig fandt jeg ud af det var rart at røre mig selv der. Siden har jeg fået mere styr på det hele. Jeg onanerer ca. hveranden dag og har lært at variere min onani. Jeg er så småt ved at væreklar til sex og tror det kommer indenfor kort tid. Så ja, du skal endelig være nysgerrig på dig selv og undersøge dig selv. Det er helt naturligt.

68

Jeg synes det er rigtig dejlig at læse at også andre piger er intresseret i sex som 13-årig. Jeg er selv 13 og er begyndt og intressere mig rigtg meget for skede. Jeg kigger på den og rører ved den og har flere gange prøvet og få det dejligt. Jeg har også fået lov og se min venindes og hun har set min. Jeg rør lissom dig ved den når jeg er i bad men også nogen gange om eftermiddagen når jeg kommer hjem fra skole. Så mon ikke det er normalt nok?

43

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program