Gider ikke presset mere

forumspørgsmål

Gider ikke presset mere

forumspørgsmål af
Mikkel
14 år
Oprettet 5 måneder 2 uger siden

Hej. 
Jeg er en dreng på 14 år. Jeg føler jeg får mega meget Press af mine klasse kammerater og nu skal i høre det hele.

Det hele startet for cirka et år siden. Jeg var virkelig upopulær og jeg snakkede aldrig med dem fra min klasse. Jeg fandt dog ud af med tiden at de allesammen spillede computerspil lige som mig men på Playstation. De fleste af mine venner på det tidspunkt var over nettet. 

Jeg fortalte min far hvordan jeg havde det i klassen. Han spurgte mig så om det er noget jeg ville være en del af. jeg sagde så ja og gik hurtigt tilbage i mit værelse. 

Dagen efter kom min lillebror ind på mit værelse med en Playstation pro.  Det er ikke fordi jeg er Rich kid eller noget det er bare fordi min far ikke vil have jeg bliver holdt uden for. 

Jeg begynder at spørger alle fra min klasse om vi skal spille sammen og de sagde ja. Det var Fortnite vi alle spillede og spiller.

jeg begyndte at blive bedere til spillet. Jeg kom ind på et esporthold og deltog i en masse turneringer. Det er så der mit Press kommer. Jeg føler altid at jeg skal være på 24/7 og at mine venner forventer jeg lever af det. Men hvis jeg skal være helt ærlig så gider jeg ikke mere. Men jeg gider ikke at blive holdt udenfor igen. Hvad skal jeg gøre for at gå ud af det her Press men stadig være en del af fælleskabet??

Kommentarer

Jeg er selv lidt af en en outsider i min klasse, og jeg kender godt presset. Det er en underlig beslutning folk har taget; du er underlig hvis ikke du taler med så mange mennesker.

Dine venner har grænser og ligesådan har du! Jeg gætter på at de ikke er online 24/7... Socialt pres kan være pisse hårdt, men på en eller anden måde er det blevet normalt at vi skal gå rundt og føle at vi ikke gør nok for at være en del af fællesskabet. Det er en fejl at voksne opdrager os til at vi skal vælte i fællesskaber og venner. Det er okay at tage pauser!

Du må forklare dine venner at du ikke har lyst til at spille, og hvis du ender som en outsider, så skid på det! Hvis du forsvinder i alle venskaber og fællesskaber i din klasse, så skid på det! 

Jeg kender mange som har gået til teenage coach, og det har hjulpet. Nogle gange trænger man til at tale med en udefra. 

Trust me, outsidere er de mest cool mennesker! Vi gør hvad vi vil og er sammen med dem vi vil! Du skal ikke være bange for at ende som en outsider, du ender bare med at komme i nye fællesskaber...! 

Jeg håber at jeg kunne hjælpe! 

44

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program