Aseksuel

forumspørgsmål

Aseksuel

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 3 år 11 måneder siden

Okay så, jeg har hverken følt mig seksuelt eller romantisk tiltrukket til nogen, hverken drenge, piger eller indimellem. Jeg er begyndt at blive en smule bekymret om at jeg måske kunne være aseksuel selvom jeg desperat hungre efter forelskelse. Kan det være jeg bare ikke har mødt den rigtige endnu? 

Kommentarer

Det er svært at sige, men vi har allesammen en følelse indeni der kun kan blive hel hvis vi har en partner. Jeg tror du er panseksuel. Du er muligvis tiltrukket af personen, det er derfor du måske ikke har fundet en. Det er kun et gæt. Bare rolig du har masser af tid endu til at udforske dig selv og din seksualitet.

134

Hej. Jeg kan godt forstå din frustration. Det kan godt være du er aseksuel men du kan også godt være panseksuel som en tidligere kommentar siger. Men du skal ikke lade andre sige hvad du er, kun du kan sige hvad du er. Du Kan eventuelt prøve at undersøge flere forskellige seksualiteter. Du kan også prøve at tænke på nogle ting og så se hvordan du har det med det. Eksempeltvis prøv at tænke på hvordan du vil have det hvis du havde noget seksuelt med en pige eller dreng og så vej dem med hinanden. Hvis du føler det måske er sådan ad agtigt eller du virkelig ikke kan lide tanken om det så er chancen for at være aseksuel er, hvilket der er inter galt i. Du kan jo prøve at forstille dig hvordan du vil have det i de forskellige siturationer osv. du kan eventuelt også gå ind på http://lgbt.dk/ som er Danmarks side for LGBT hvor du kan få noget rådgiving og læse om de forskellige seksualiteter og køn. 

jeg håber du finder ud af det hele. 
hilsen en fellow LGBT+

120

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program