Tåler ikke at se ham

forumspørgsmål

Tåler ikke at se ham

forumspørgsmål af
E.
Oprettet 8 år 6 måneder siden

 Hey..

Nu er det sådan, at jeg bor i et lille sted... Her kender alle hinanden, alle ved alt om hinanden, og alle ved hvor alle er, hvad de laver, hvad de har gjort og kender hele deres livshistorie.. Så man har næsten ingen fred... Derfor er det også rigtig svært at være uvenner med nogen..

Får næsten et år siden, fik jeg en ny ven.. Efter 2 måneder fortalte jeg det til min bedste veninde, som jeg kun har kendt i halvandet år, men føler at jeg har kendt hende for altid. Hun fortalte mig, at han var et røvhul og kun var ude efter sex, men det kunne jeg ikke forstå.. Jeg fandt så ud af, at de næsten var sammen engang, men at hun ikke gad ham mere, for han ville kun have sex, så hun droppede ham = de er uvenner.. Og jeg kan ikke flirte med min bedste venindes uven? Men jeg gjorde det alligevel, for jeg begyndte at falde lidt for denne søde fyr, og vi flirtede meget med hinanden via mobil, facebook og skype. Han sendte søde godnat-sms'er hver aften, og nogle gange godmorgen-sms'er også..

Det gik fint det første halve år, men så begyndte han at sende "beskidte" sms'er som: "Jeg kan ikke vendte til vores bryllupsdag" og "når jeg får kørekort, så tager vi en tur, stopper og så....." det foregik nogen tid, jeg troede ikke at han mente det, så jeg tog det som en spøg... men en aften blev det for meget, og jeg sendte ham en sms om, at jeg ikke ville få flere sms'er af ham...

Det gør stadig ondt at se ham, for jeg er stadig lidt forelsket i ham.. Men jeg er nødt til at give slip! Så den lille følelse af forelskelse jeg får, når jeg ser ham, forvandler jeg til had, for jeg kan ikki tåle at se ham! Når han opdaterer sine statuser på facebook, bliver jeg jaloux, for jeg ville ønske, at han var sammen med mig.. Men så bliver jeg sur på mig selv, fordi jeg ikke vil have ham!

 

Hjælp! Hvad skal jeg dog gøre? :( Det gør så ondt!!

Kommentarer

 Vær tålmodig. Du skal nok komme over ham. Det var godt, at du sagde fra overfor ham, det var det helt rigtige at gøre. Prøv at lade være med at tænke på ham. Vær sammen med dine venner, gør noget godt for dig selv, ha' det sjovt. Når der er gået noget tid, er han glemt. Promise.

343

 Der er gået meget tid, synes jeg selv. Når jeg tænker på ham, gør det ondt.. For jeg hader ham så meget! Og det er slet ikke mig.. Jeg kan ikke lide at hade nogen, for så føler jeg mig dårligt tilpas! Men det gør mest ondt, fordi jeg ved, at jeg engang elskede ham.. Og det vidste han godt! Han legede med mine følelser, lod som om han også elskede mig! Jeg kan bare ikke klare ham mere!

 

Jeg får ingen stødte fra min bedste veninde, men det forstår jeg godt... "I told you so" var det, hun sagde... Hun advarede mig hele tiden... Og jeg er blevet en ny person nu. Jeg vil ikke lade folk træde på mig. Og den nye mig, kan mine venner ikke lide, så de har skubbet mig fra sig = jeg er alene! Her bor omkring 1000 mennesker, og ikke en af dem, kan jeg kalde for en rigtig ven/-inde..

336

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program