Begynde at sove nøgen?

forumspørgsmål

Begynde at sove nøgen?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 8 måneder siden

Hej alle

Jeg er en dreng på 13 år, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at begynde at sove nøgen. Jeg vil derfor spørge jeg, om I synes det er ok at sove nøgen? Om I selv har prøvet det, eller gør det, eller om I kender nogen, der sover nøgne? Hvor gammel synes I, man skal være for at begynde at sove nøgen?

Mange hilsner

Jonas

Kommentarer

 Hej, Jonas !

Jeg er selv en pige på 13, har prøvet på at sove nøgen, men kunne ikke så godt lide det, derfor sover jeg med undertrøje ;)

Det er helt ok at sove nøgen, men det er op til dig, der er ikke nogen bestemt alder til det.

Du kunne prøv på det, og hvis du ikke kan lide så holder du bare op! (ligesom mig)

Held og lykke, hilsen Gabi ;)

690

Hej Gabii

Mange tak for dit svar. Kender du nogen som sover nøgen?

 

Kh. Jonas

717

Hejsa:-)

 

Er en dreng på 14. Jeg har prøvet det og jeg synes selv godt om det, dog gider jeg ikke gøre det til hverdag da det er utrolig besværligt at skulle have underbukserne på med det samme igen så ens mor og far ikke lige ser en sådan. Jeg havde endda underbukserne under hovedpuden. Men prøv at gøre det i weekenden(Nu er der jo så sommerferie) hvor du har god tid til at stå op og mærk hvad du synes:-)

Held og lykke her fra.

671

 Det er nok det klogeste jeg har hørt fra en 13-årig. Bare sov nøgen nu, det er sådan vi er skabt;) 

718

Hej Jonas jeg er en fyr på 14 år. Jeg sover en gang imellem nøgen og
Synes virkelig det er rart frem
For noget tøj som skal ligge g klemme på dig. Prøv det og se hvad du synes om det ;)

764

sover selv nøgen og kunne ik forstille mig sove med t-shirt eller underbukser

 

679

 Hej med dig

Jeg er selv en 18 årig pige, jeg har sovet nøgen næsten dagligt siden jeg var 13-14 år. Jeg synes det er skønt at sove nøgen, få så føler man sig fri og jeg føler jeg bedre kan slappe af uden nogen stramme underbukser.

Det er selvfølgelig lidt besværligt, hvis nu ens mor eller far kommer ind i mens, men måske du så skulle aftale med dem, at de bare nøjes med at banke på og råbe godmorgen f.eks.? Så har du jo fin tid til at få dem på :)

 

- Louise

700

Hej Louise

Tak for dit svar. Men ved dine forældre så godt, at du sover nøgen? Og hvad med dine veninder/venner ved de det?

Knus

690

 Hej igen

 

Nu bor jeg så ikke hjemme længere.. Men min mor vidste godt at jeg sov nøgen mens jeg boede hjemme. Jeg har kun snakket en smule med veninder om at sove nøgen.. Og jeg gør det jo ikke mens jeg er sammen med en veninde. Men hvorfor tænke på dem? Du kan bare have underbukser på hvis du er sammen med en ven/veninde :) De behøver jo ikke vide hvad du gør alene om natten..

624

Nej ok, det har du da ret i :-).

700

 Kristus...

 Hvorfor er det "such a big deal" om man sover nøgen eller ikke? 

 Det har da intet med ens veninder, forældre eller andre at gøre?

 

764

Det kan man måske nok sige, men jeg tror bare, de fleste er lidt nysgerrige efter at høre, hvordan andre har det, og hvad de mener om ting. Måske især, når det handler om noget, man ofte ikke lige taler med andre om.

745

Hej.

 

Jeg er en dreng på 20 år og jeg sover nøgen, nogle gange. Jeg synes selv det er rart og befriende . Så jeg synes ikke du skal holde dig tilbage, hvis du har lyst til det. Fordi det er helt klart noget, man skal gøre, hvis man føler for det.

691

jeg er en fyr og har fået smag for at sove helt nøgen
kan varmt anbefales og til jer teenagere det i den alder hvor man udforsker sin krop og lærer sin seksualitet at kende så sove nøgen gør det bare mere dejligt

1079

Hejsa

Ja, jeg synes også bare man skal gøre det, hvis man har lyst. Jeg tror det er meget normalt - kender i hvert en del, der siger, de gør det.

826

 hjemmeside fra Danske Unge Naturister: www.dun.dk/index.php.

Med venlig hilsen
Kenneth

736

 Hej Jonas jeg er en dreng på 15 og jeg sover nogle gange nøgen jeg gør det fordi jeg elsker føltes af at pikken er fri og prøv at barbere dig dernede det gør det mere lux ;-)

777

Tror også der er mange der gør det.

715

Hej alle

Jeg er en pige på 14 år, og jeg vil også rigtig gerne begynde at sove nøgen. Men er lidt nervøs for at min mor opdager det, så synes I jeg skal sige det til hende eller bare gøre det. Jer der sover nøgne, hvordan begyndte I? Og ved jeres forældre I gør det?

Knus

Sille

711

heeey
er en dreng på 17 og sover selv nøgen fordet meste, jeg sover kun nøgen når jeg ved at der ingen vill komme ind på mit værelse.
begynte da jeg gik på efterskole da jeg afligevel sov alene et stykke tid sov jeg nøgen det er belig befriene og det er mega lækkert det der med at kan føle sin krop.
men du skulle prøve at se om det var noget fordig....

754

Jeg går da nøgen rundt på mit værelse om dagen på mit værelse hvis det er for varmt ha ha. Sov da bare nøgen hvis du vil, jeg tror dine forældre har lavet meget værre ting selv! Du kan evt have et par underbukser klar under dynen hvis nogen skulle komme ind. Jeg synes man må gå nøgen rundt overalt på ens grund, så længe man ikke opfører sig provokerende. Tænk på Adam og Eva de gik da også nøgne rundt.

796

Jeg sover ikke nøgen men
Vil godt hvad skal jeg. Jeg vil også godt ha sex hvad sker der
For mig

PS.jeg

1079

jeg begyndte selv i din alder at sove nøgen og din alder er det heller ikke unormalt at man får udløsning mens man sover men det er lidt af et et problem mens man bor hjemme, jeg var altid bange for mine forældre skulle se jeg sov nøgen, der er en vis frihed når man er flyttet hjemmefra, jeg kan ikke forstille mig sove med underbukser den dag idag
jeg kan kun varmt anbefale det for den nøgenhed man mærker er lækker

1051

Jeg har også sovet nøgen før. Jeg låste bare døren så forældrene ikke kunne komme ind og så slog jeg alarm til lidt tidlig om morgnen så jeg kunne nå at tage tøj på. Som dreng synes jeg det var svært at sove nøgen da tissemanden ligger dårligt. Også får man stiv pik og begynder med at onanere. Det skal man være obs på hvis man ikke vil

972

Der er ikke en aldersgrænse for at sove nøgen

969

jeg er 11 og jeg vil lige spøger om jeg må sove nøgen i min alder

149

Ja, det er der da ingen aldersgrænse for. Det handler bare om, hvad der er mest behageligt, og hvordan man sover bedt.

122

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program