Svært i livet? :'(

forumspørgsmål

Svært i livet? :'(

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 15 år 2 uger siden

heej jeg er en dreng som er forelsket i en dreng der går i 7kl, jeg går selv i 5.
jeg ved ikke hvad jeg skal sige. jeg elsker og gå i min søsters tøj og ta' bh på. ( det er rart) bliver mobbet i skolen pga. jeg ggår i pige tøj:( some times....
jeg skær i mig selv,..

Drengen som jeg er forelsket i har en kæreste.. det gør mig ked og se vær gang han kysse hende. hun er virkelig grim & jeg synes selv jeg er lækre end hende..

Plzzz HJÆLP MIG !!!!!

Ps. hvad skal jeg gøre????

 

Kommentarer

kommer over det! han er alt for gammel til dig, tror heller ikke han er bøsse. eller kan lige drenge i dame tøj. du skær i dig selv og det kan kun være pga. deprassion.

492

tak, for svaret :'( .. men det er svært og komme over det ... jeg tænker på ham hele tiden.

488

Måske skulle du gå hen til ham og spørge ham hvad han føller for dig...? : )
Det kunne måske hjælpe...

530

synes det er så synd for dig. jeg er bøsse med en der er 5 år ældre end mig forstår dig godt

485

jeg er selv lebbe, men bliver ikke mobbet ved hvordan det er ..
jeg har en kæreste nu, hun forstår mig & elsker mig..
tror bare ikke han er en rette .. <3
men du kan bare skrive svare med det samme.<3

484

Hej det lyder som om du har noget af et problem, jeg tror måske at du skulle glemme ham fordi når han har en kæreste(der er en pige) så tror jeg ikke han e intriseredt i en dreng. Men hvis du ikke kan glemme ham kunne du jo prøve at snakke lidt med ham, og hvis du kan kan du jo sige hvordan du har det med ham(altså du er forelsket) Jeg tror at hvis du siger det på den rigtgie måde kan han godt forstå det, men det er jo ikke sikkert han føler det samme som dig. Jeg syntes det er lidt dumt af dig at skære i dig selv, fordi du skal jo ikke blive sur eller ked af over dig selv, du har det som du har og sådan er det. Men du kunne også prøve at snakke med en god ven eller måske en voksen. Det kunne jo være du kunne hjælpe dig med at få det bedre. Håber du finder en løsning :)

489

neej, han er bare ikke den enesteene'

469

tak for alle de fine svar men kan bare ikke komme over ham. han er bare så lækker elsker ham over alt på jorden mega meget jeg giver ikke  bare såen slip på en man kan lige.

her er et andet problem, er også skills misse bare og min far har misbrugt mig sexuelt kan det være derfor jeg er bøsse?

534

Ja måske, men jeg ved det ikke. Det er ikke så godt din far misbruger dig, har du snakket med ham om det, hvis du kan syntes jeg du skal gøre det og du skal sige at det påvirker dig. Hvis du ikke kan give slip på ham, kan du prøve at sige til ham hvad du føler. held og lykke

482

Hej dreng

Som du beskriver det er der mange ting der er svære for dig lige nu. Det kan være rigtig hårdt at være ulykkeligt forelsket, og jeg kan godt forstå hvis det kan være svært for dig at finde ud af hvad du skal gøre.

Jeg er meget bekymret over at du skærer i dig selv og at din far har misbrugt dig. Det din far har gjort er både ulovligt og forkert og du skal have hjælp.

Jeg synes du skal komme forbi chatten og chatte med en voksen rådgiver om hvordan du kan få noget mere hjælp. Chatten har åbent mandag-torsdag kl. 15.00-19.00.

DeBedsteHilsner

NielsChristian - Vejleder i stuen

483

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program