Hvordan kommer vi hjem?

forumspørgsmål

Hvordan kommer vi hjem?

forumspørgsmål af
Jesper
Oprettet 13 år 4 måneder siden

 Jeg er 17 og har en bror, en søster og en mor på 14, 5 og 40 år. Vi er nu flyttet til Australien for 8 måneder siden, det startede med at min mor mødte en mand over internettet, som hun havde snakket med i et års tid, som havde lovet guld og grønne skove. Da vi kom hertil var han slet ikke den mand han gav sig ud for. han har et alkohol problem og han er perfektionistisk ud til fingerspidserne. Vi kan ikke gøre noget der er godt nok og han råber og skriger af mine søskende og jeg. jeg har det rigtigt svært og håber at der er nogle der læser dette og som kunne hjælpe os med at komme tilbage til Danmark. Min mor er rigtig ked af det og ved ikke hvad hun skal gøre, da hun brugte alle sine penge på billetter og visa manden og for ansøgning af permanent visum.

min familie ved ikke noget om jeg har skrevet det her, men jeg føler at dette er mit sidste håb om at min familie kan få et normalt liv igen i Danmark, jeg hørte min mor talte med mine bedsteforældre og at hun havde undersøgt, at hun ikke kunne tage et lån Danmark, da vi ikke havde adresse i Danmark mere.

Kommentarer

 surt har ingen ide

677

Hej.

Jeg er ked af det i står i og det skal ingen børn stå i overhovedet, Har i ikke nogle hjælpesidder eller nogen i kan ringe til derover fx ligesom børnetelefonen, eller nogen steder i kunne gå hen, som var anonyme ? 

Eller synes jeg du enten skal skrive i brevkassen her på cyberhus , eller log ind på chatten, det kan være de har nogen gode råd til hvad du kan gøre.

smil Fra felicia

638

Hej med dig.

Sikke en ulykkelig situation i står i. For at hjælpe dig bedst, kommer jeg måske til at virke lidt hård og praktisk, men det er jo netop den slags råd, du efterspørger.

Er i stadig danske statsborgere? For hvis i er danske statsborgere er det simpelthen sådan, at i kan kontakte den danske ambassade og få hjælp, til at komme hjem. Så det synes jeg helt klart, at i skal gøre.

Noget andet er - forhold jer aktivt til lovgivningen i austrailen. Hvad siger loven om jeres situation? I er lokket dertil på falsk grundlag og nu fanget i en ubærlig situation grundet en økonomisk klemme. Det er ikke iorden! Kontakt myndighederne, her taler jeg om både politi, kommune(det hedder det ikke derovre, men om ikke andet ved din mor, hvad jeg mener) og staten hvis det bliver nødvendigt.

Hvis i har løbet alle disse instanserne på dørerne, vil jeg råde jer til at forsøge at kontakte jeres gamle danske bekendte, som måske kan tage lån på jeres vegne, stille sikkerhed eller lignende. Måske har i familie hjemme i danmark, som vil hjælpe jer, gamle venner, kolleger eller lignende?

Ellers er det også de danske medier - og de australske medier, for den sags skyld. I må ikke give op og give slip, det handler om at blive Ved med at kæmpe og råbe op om jeres ulykkelige situation, for hjælpen er derude, i skal bare lige nå den.

Der må også være organisationer i Australien, tænker jeg, som hjælper mennesker som jer, der er blevet lokket til landet på falske vilkår. Prøv at undersøge, hvem der kan hjælpe jer i Australien - eventuelt om i kan bo et andet sted end hos ham, indtil i får økonomien til at falde på plads, så i kan komme hjem.

For selvfølgelig skal i hjem.

Jeg tænker på dig.

- Solis.

639

Jeg vil bare gerne prøve at komme hjem

383

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program