se

forumspørgsmål

se

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 5 måneder siden

hej, der er en vild sød pige på skolen som jeg rigtig meget elsker jeg tør bar ikke at sige det til hende jeg tror bar hun afviser mig ved du hvad jeg skal gørre

håber at i har nogle gode råd

Kommentarer

Du kunne springe ud i det, og fortælle hende det. Måske skrive et brev til hende, hvis det er lettere for dig end at sige det direkte. Du har jo intet at tabe, har du? Det kunne jo være at hun har det på samme måde, men bare ikke tør gøre noget ved det. Og så ville det da være spild af kærlighed, hvis der ikke var nogle af jer der i det mindste prøvede.

Det kan også være at hun ikke har det på samme måde som dig. Men det er der jo ikke noget at gøre ved så.. selvom det er ærgerligt. Men jeg synes du skal prøve at sige det til hende, på den ene eller anden måde. Du kan også starte med at kontakte hende lidt. Spørge om hun går til noget i fritiden, hvilket musik hun hører eller noget i den stil. Så kan du jo se om hun også gør noget for at holde jeres samtale i gang.

Hvis hun ikke har det på samme måde som dig, så skal du ikke lade dig slå helt ud. Du har gjort, hvad du kunne. Og så er det bare med at komme op på hesten og vente til du får chancen igen og møder en anden sød pige. Held og lykke med det hele!

Hej hej

585

Gå lansomt frem. Jeg har haft det på samme måde. Hun er sød og sådan... Men hvis du er venner med hende så gå stille og roligt tæt på, hvis du forstår? Eller bliv venner med hende, og så bliv nære venner. Spørg om hun og nogle af vennerne vil med hen til et pizzaria? Så til sidst kun dig og hende. Tag hende med hjem, og prøv stille og rogligt at sige det. Jeg føler med dig, og håber at du får hende.

Mvh Thomas.

565

hej

jeg vil først høre om du har hindes nummer, hvis du har så kunne du spørge over mobil, men jeg fåretrækker selv at spørge derekte.

du skal bare gå hend til hende og spørge om i lige kan tale alene sammen, så når i er alene kan du jo f.x. sige " jeg syntes du er sød og jeg kan godt lide dig"

 

det er mit råd.

 

håber du kan bruge dem

600

tag dig sammen og spørg hende det er det eneste du kan gøre

 

 

og lad hver med at være genert

562

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program